Kaiku Entertainment
17:10 - 24.09.2021 / musiikki / Findance
Jonne Aaron julkaisi uuden singlen Olettamuksia - marraskuussa alkavan Koskinen-rikossarjan tunnusbiisi

Jonne Aaron on julkaissut uuden singlensä Olettamuksia . Luotto-aisapari Jimmy Westerlundin tuottama kappale on marraskuussa Ruudussa alkavan Koskinen-alkuperäissarjan tunnusbiisi. Kappaleesta julkaistaan tänään myös musiikkivideo, joka tarjoaa ensisilmäyksen tyylikkäästä rikossarjasta.

”Haasteellisinta oli tehdä kappale, joka sopii sarjan tematiikkaan, mutta toimii myös itsenäisenä teoksena. Mielestäni onnistuin siinä loppujen lopuksi hyvin. Erityisen tästä biisistä tekee myös se, ettei kyseessä ole rakkauslaulu, jollaisia multa on aiemmin totuttu kuulemaan”, kertoo Jonne kirjoitusprosessista. ”Olettamuksia on yksi menevimpiä kappaleita, mitä olen julkaissut.”

Singlen kakkosraitana kuullaan myös englanninkielinen sovitus kappaleesta nimellä Dance with Danger. Se on kansainvälistäkin suosiota keränneessä Negative-yhtyeessä uransa aloittaneen Jonnen ensimmäinen soolojulkaisu kyseisellä kielellä.

Dance with Dangerin tekeminen tuntui siltä kuin olisi noussut taas polkupyörän selkään. Kyseessä ei ole suoranainen käännös, mutta hain samaa aihepiiriä ja tunnelmaa kuin suomenkieliseen versioon. On hienoa päästä julkaisemaan pitkästä aikaa jotain myös kansainvälisille faneilleni”, Jonne hehkuttaa.


Katso musiikkivideo alla: