Viaplay
16:10 - 19.09.2021 / tv-sarjat / Findance
Elisa Viihde Viaplay: ruotsalainen rikossarja Kylmäävä tapaus jatkuu - mukana myös Ville Virtanen

Viaplayn alkuperäissarja Kylmäävä tapaus jatkuu Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelussa tänään toisen tuotantokauden jaksoin.

Rikossarjan toisella kaudella rikosetsivä Peter Wendel (Robert Gustafsson; Satavuotias, joka karkasi ikkunasta ja katosi) yrittää pitää sekä mielenterveyttään että epäsointuista selvittämättömiä rikoksia tutkivaa yksikköään kasassa. Tällä kertaa yksikkö pyrkii selvittämään yhtä Ruotsin pahamaineisinta rikosmysteeriä.

Gustafssonin lisäksi sarjan muissa rooleissa nähdään mm. Rakasta mua -sarjasta tuttu Ia Langhammar, ja suomalaisväriä sarjaan tuo näyttelijä, ohjaaja ja kirjailija Ville Virtanen Eddie Erikssonin roolissa.


Sarja perustuu ruotsalaisen kriminologian professorin ja rikoskirjailijan Leif GW Perssonin alkuperäiseen ideaan, ja sen ovat käsikirjoittaneet Aron Levander (Maan povessa) ja Hans Jörlind. Uuden kauden ohjaajina toimivat Kristian Petri (The Atlantic) ja Daniel di Grado (Hidden).

Myös Lumen kätkemä -nimellä tunnetun sarjan 2. kausi on kokonaisuudessaan katsottavissa Elisa Viihde Viaplayssa 19. syyskuuta.