SOK Mediapalvelu
06:10 - 09.09.2021 / viihde / Findance
Prisma laajentaa Antti Tapani -mallistoaan - Antti Tuiskun luova visio nähdään ensimmäistä kertaa talvipukeutumisessa

Antti Tapanin myynti kasvoi huhti-elokuussa 39 prosenttia verrattuna edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan nähden. Mallisto on ollut Prismoissa niin suosittu, että se laajentuu jälleen uusiin kategorioihin: syysmallistossa nähdään ensimmäistä kertaa niin talvivaatteita, alusvaatteita kuin joogamattojakin.

Brändin luova johtaja Antti Tapani Tuisku on innoissaan saadessaan tuoda yhteistä visiota Prisman kanssa jälleen uusiin tuotekategorioihin.

”Antti Tapanin tekeminen on ollut minulle erityisen rakas projekti ja on hienoa nähdä miten ihmiset ovat ottaneet sen vastaan ja innostuvat eri sesonkien uusista tuotteista. Minulle on henkilökohtaisesti tärkeää jatkaa uusia kokeiluja Antti Tapanin parissa, ja siksi olen tyytyväinen malliston laajenemiseen Paljasjalkaisena rovaniemeläisenä toivoin jo alussa pääseväni tekemään omannäköisiä talvivaatteita, mutta ei se olisi onnistunut elleivät ihmiset aidosti olisi löytäneet mallistoa”, Tuisku toteaa.

Myös Prismassa ollaan oltu todella iloisia Antti Tapanin menestyksestä. Kaupallisen menestyksen lisäksi mallisto sai hiljattain kotimaisen muotoilun tunnustuksen Design from Finlandilta.

”Helteinen kesä näkyi selvästi Antti Tapani -malliston myynneissä: yksittäisistä tuotteista eniten myytiin miesten uimashortseja. Myös naisten bikinisettiä, uimapukuja, hattuja ja sandaaleita kävi kaupaksi vauhdilla, ja tästä syystä malliston heinä- ja elokuun myynnit olivat yli kaksinkertaiset viime vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna. Odotamme syysmalliston menestyvän vielä aiempiakin paremmin, kun voimme tarjota nyt kuluttajille värikästä päällepantavaa myös vuoden pimeimpiin ja kylmimpiin päiviin”, Prisman käyttötavarakaupan myyntijohtaja Päivi Hole kertoo.


Inspiraatiota vuoden pimeimpiin päiviin

Syksyn ja talven tullessa monen suomalaisen vaatekaappi vaihtuu jopa huomaamatta kesän väriloiston jälkeen harmaaseen ja tummanpuhuvaan. Tämä huomattiin myös Antti Tapanin luovassa tiimissä, jossa päätettiin yksissä tuumin tuoda syksyn aikana ensimmäistä kertaa myyntiin muun muassa värikkäitä untuvatakkeja.

”Näkemyksemme mukaan suomalaiset ovat rohkaistuneet käyttämään yhä enemmän värejä, kunhan niitä on tarjolla. Aina tyylikkäillä mustilla ja valkoisilla on sijansa, mutta värit tuovat niiden rinnalle kontrastia ja mukavaa piristystä sekä itselle että muille. Vaatteiden yhdisteltävyys tuo päivittäiseen pukeutumiseen vaihtelua ja helpottaa omannäköisen asukokonaisuuden rakentamista. Heijastavat tekstiilit puolestaan tuovat turvallisuutta pimeällä liikkumiseen ja sen vuoksi niitä löytyy myös tästä mallistosta. Kaiken kaikkiaan Antti Tapani on urheilullinen, mutta istuu eri tyylisille, ikäisille ja kokoisille pukeutujille, mikä tuo sallivuutta suomalaisten pukeutumiseen. Muoti kuuluu kaikille”, Hole toteaa.


Malliston tuotteet:

Treenivaatteet: naiset 7, miehet 4. Hintahaarukka 24,95-49,95€

Vapaa-ajan vaatetus: naiset 14, miehet 13. Hintahaarukka 16,95-39,95€

Ulkopukeutuminen: naiset 5, miehet 5. Hintahaarukka 69,95-149,00€

Kengät: unisex 2. Hintahaarukka 59,95-69,95€

Laukut: 2. Hintahaarukka 39,95-49,95€

Asusteet: unisex 8. Hintahaarukka 9,95-14,95€

Sukat: 3. Hintahaarukka 9,95-12,95€

Kylpytakit: unisex 2. Hinta 64,95€

Alusvaatteet: naiset 2, miehet 2. Hintahaarukka 14,95-19,95€

Juomapullot: 4. Hinta 9,99€

artikkelin avainsanat:
Antti Tapani Antti Tuisku muoti Prisma vaatteet