Disney+
20:10 - 31.08.2021 / tv-sarjat / Findance
Disney+ nyt: Selena Gomez tähdittää uutuussarjaa Only Murders In The Building

Disney+ on aloittanut Star-valikoimassaan uutuussarjan Only Murders In The Building.

Steve Martinin, Dan Fogelmanin ja John Hoffmanin käsikirjoittama Only Murders In The Building seuraa toisilleen ventovierasta kolmikkoa (Steve Martin, Martin Short ja Selena Gomez), joille true crime -tarinat ovat pakkomielle. Yhtäkkiä he huomaavat olevansa itse osa tarinaa, kun New Yorkin Upper West Sidessa sijaitsevassa asuinkerrostalossa tapahtuu kuolemantapaus.

Kolmikko epäilee murhaa ja käyttää tarkkaa tietämystään true crime -viihteestä totuuden selvittämiseksi. Nauhoittaessaan rikospodcastia tapauksen tiimoilta, kolmikko paljastaa kerrostaloon liittyvän salaisuuksien vyyhdin, joka ulottuu vuosien taakse.

Salaisuuksia häkellyttävämpiä ovat kuitenkin valheet, joita he kertovat toisilleen. Kolmikon kilpaillessa mysteerin ratkaisuun johtavien vihjeiden tulkitsemisessa, he ymmärtävät, että tappaja saattaa olla yksi heistä. Selviääkö mysteeri ennen kuin on liian myöhäistä?


Only Murders In The Building -sarjan ovat luoneet ja käsikirjoittaneet Steve Martin ja John Hoffman (“Grace & Frankie,” “Looking”). Vastaavina tuottajina ovat toimineet Martin Short, Selena Gomez, Jamie Babbitt, This is Us -sarjan luoja Dan Fogelman ja Jess Rosenthal. Yhdysvalloissa sarjaa esittää Hulu.

Katso traileri alla: