Otava
18:10 - 28.08.2021 / viihde / Findance
Anni Hautala julkaisee uuden ruokakirjan - "maailman rasvaisin salaatti, korvapuustismoothie ja täydellinen juustosalsadippi"
Mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

Anni Hautalan uusi ruokakirja Annin ruokakirja 3 tarjoaa herkullisia ideoita ja helppoja ohjeita, joissa pääsee kertakaikkisen vähällä! Miltäpä kuulostavat vaikkapa maailman rasvaisin salaatti, korvapuustismoothie ja täydellinen juustosalsadippi?

Anni Hautalan mutkattomat reseptit antavat uusia ideoita keittiöön, ja upeat kuvat herättävät hetkessä ruoka- ja kokkaushalut. Monipuolinen reseptikokoelma sisältää niin perinteisiä kotiruokia, nopeita ja terveellisiä arkiruokia, Annin perheen kestosuosikkeja kuin suorastaan syntisen hyviä jälkiruokia ja kakkuja.

Kirja vie lisäksi ruokamatkalle maailmalle. Reseptit tarjoilevat kansainvälistä meininkiä ja eksoottisia makuja annimaisella twistillä!

“Muista, että homma ei todennäköisesti kaadu, jos jokin ainesosa jostain reseptistä sinulta puuttuisikin, muokkaat vaan ruokia sen mukaan, mitä kaapista löytyy. Kokeile rohkeasti ja muista, että älä ainakaan näiden ruokien kanssa yhtään stressaa!”, Anni Hautala toteaa.


Anni Hautala on suosittu radio- ja tv-juontaja, joka rakastaa ruoanlaittoa ja on myös ollut mukana Suomalainen menestysresepti -ohjelmassa ruokatuomarina. Anni asuu Helsingissä perheensä kanssa.

Annin ruokakirja 3 ilmestyy 16. syyskuuta.