HBO Nordic
20:10 - 28.08.2021 / tv-sarjat / Findance
HBO Nordic - Oscar Isaac ja Jessica Chastain tähdittävät syyskuussa uutta minisarjaa Scenes from a Marriage

Muun muassa HBO:n kehutusta In Treatment -sarjasta sekä Our Boys- ja The Affair -sarjoista tunnetun Hagai Levin luoma HBO-sarja Scenes from a Marriage saa ensi-iltansa HBO Nordic -suoratoistopalvelussa 13.9. maanantaina.

Viisiosainen uutuussarja pohjautuu Ingmar Bergmanin ruotsalaiseen klassikkoteokseen Kohtauksia eräästä avioliitosta. Modernia sarjasovitusta tähdittävät Oscar Isaac (HBO:n Show Me a Hero) ja Zero Dark Thirty -elokuvasta Oscar-ehdokkuuden saanut Jessica Chastain.

Vangitseva minisarja käsittelee alkuperäisteoksessa esiin nostettuja teemoja uudesta näkökulmasta, tarkastellen rakkautta, vihaa, halua, yksiavioisuutta, avioliittoa ja avioeroa nykypäivän amerikkalaispariskunnan silmin. Itsevarma, kunnianhimoinen Mira (Jessica Chastain) työskentelee teknologia-alalla johtotehtävissä ja on tyytymätön avioliittoonsa. Jonathan (Oscar Isaac) puolestaan on älykäs ja mukautuvainen filosofian professori, joka haluaa epätoivoisesti pitää pariskunnan avioliiton koossa.


Scenes from a Marriage pureutuu Jonathanin ja Miran moniulotteisiin persoonallisuuksiin sekä heidän avioliittoonsa. Liitto ei ole luhistumassa minkään yksittäisen tapahtuman tai vian vuoksi, kuten kumpikin pohjimmiltaan tietää. Tuloksena on radikaalin rehellinen sarja, joka päästää katsojan salakuuntelemaan kahden vihan ja rakkauden repimän ihmisen välisiä, yksityisiä keskusteluja.

Ingmar Bergmanin sarjaan perustuvan, Hagai Levin käsikirjoittaman ja ohjaaman sarjan vastaavina tuottajina toimivat Hagai Levi, Michael Ellenberg, Lars Blomgren, Amy Herzog (joka on myös ollut käsikirjoittamassa jaksoja 1 ja 5), Jessica Chastain, Oscar Isaac, Daniel Bergman ja M. Blair Breard.


Katso traileri alla:

Junttiräp ansaitsee oman Spotify-soittolistansa! - Spekti-uutuus Tirehtööri, vanha Portion Boys, Petri Nygård, Pasi ja Anssi, Teflon Brothers... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!