Universal Music
14:10 - 07.08.2021 / musiikki / Findance
The Weeknd julkaisi uuden musiikkivideon Take My Breath

Viime vuoden isoimmasta hitistä vastannut supertähti The Weeknd julkaisee tänään uuden Take My Breath -singlen. Tuore kappale jättää taakseen jättimenestykseen nousseen After Hours -albumin aikakauden, ja aloittaa uuden jakson artistin uralla. ”The dawn is here”, The Weeknd sanoo.

Singlelle saatiin samalla myös Cliquan ohjaama tummasävytteinen musiikkivideo, joka on katsottavissa artikkelin alla.

Ensi keväänä mittavan maailmankiertueen aloittava artisti saapuu keikkailemaan myös Suomeen, ja esiintyy Hartwall Areenalla kahtena eri iltana 9.–10. syyskuuta 2022. Keikoilla on myös kunnia toimia rundin Euroopan osuuden avauspäivinä.

The Weeknd on nähty Suomessa esiintymässä kerran aiemmin: artisti veti loppuunmyydyn keikan Helsingin Kaisaniemessä kesällä 2017.


The Weekndin neljäs studioalbumi After Hours julkaistiin vuosi sitten maaliskuussa, ja se on rikkonut Suomessa tuplaplatinarajan. Albumin visuaaleista ja useista musiikkivideoista vastasi suomalainen Anton Tammi tiimeineen. Levy on pysynyt Suomen virallisella albumilistalla jo huimat 71 viikkoa, joista kolme viikkoa listaykkösenä. Suomessa levyn isoin hitti, seitsenkertaista platinaa striimannut Blinding Lights oli viime vuonna soitetuin ulkomainen kappale sekä striimatuin ulkomainen biisi. Maailmanlaajuisesti kappaletta on kuunneltu peräti 7 miljardia kertaa ja The Weeknd oli globaalisti viime vuoden kuunnelluin artisti Spotifyssa. Maailmanlaajuisesti hänen musiikkiaan on striimattu huimat 66 miljardia kertaa.

31-vuotias The Weeknd, oikealta nimeltään Abél Makkonen Tesfaye, julkaisi debyyttialbuminsa Kiss Land syksyllä 2013. Kansainvälisen läpimurtonsa hän teki viimeistään kaksi vuotta myöhemmin kakkosalbumillaan Beauty Behind the Madness. Muun muassa Can’t Feel My Face- ja The Hills -hitit sisältänyt levy on striimannut Suomessa tuplaplatinaa. Syksyllä 2016 saatu kolmosalbumi Starboy nousi niin ikään Suomen virallisen albumilistan kärkisijalle ja lähestyy triplaplatinarajaa. Yhteenlaskettuna The Weekndin tuotannolla on Suomessa peräti 200 miljoonaa kuuntelukertaa.

Katso video alla:

Oletko menossa Jysäreille tai innostaako ysärimusa muuten? Jysäri 2024 -esiintyjät nyt soittolistalla! Klikkaa Spotify-soittolistaan!

artikkelin avainsanat:
Take My Breath The Weeknd