MTV Oy
05:10 - 06.08.2021 / tv-sarjat / Findance
Yökylässä Maria Veitola jatkuu 2.9. - mukana mm. Sanna Marin, Gettomasa, Paula Vesala ja Janne Kataja

Katsojien rakastama ja viidesti Kultaisella Venlalla palkittu Yökylässä Maria Veitola jatkuu MTV3-kanavalla torstaina 2.9. klo 21.

Suosikkisarjan seitsemännellä tuotantokaudella Maria Veitola vierailee taas uusien, julkisuudesta tunnettujen suomalaisten luona, joiden koteihin ja elämään Maria pääsee tutustumaan. Yökylämatkat vievät läpi Suomen ja luvassa on lumisia maisemia sekä kauniita kesäiltoja. Kuulemme hienoja, toisistaan erilaisia tarinoita, joissa tunnelmat vaihtelevat naurusta herkkiin hetkiin.

"Yökyläily erilaisten ihmisten luona on yhä edelleen maailman paras työ, josta olen todella kiitollinen. Uudella kaudella erityisen merkityksellisiksi nousivat yökyläilyjen aikana käymämme syvälliset keskustelut", Maria Veitola kertoo.


Tällä kaudella ovensa ja mielenmaisemansa Marialle avaavat Paula Vesala, Sampo ja Minttu Kaulanen, Satu Silvo ja Reidar Palmgren, Gettomasa (oik. Aleksi Lehikoinen), Janne Kataja, Tunna ja Jenni Milonoff, Kaisa Mäkäräinen, Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus, Aake Kalliala, Pekka Haavisto ja Sanna Marin.