Paramount+
08:10 - 30.07.2021 / tv-sarjat / Findance
Sitcom-sarja iCarly tekee tänään paluun Paramount+-suoratoistopalvelussa

Yhdeksän vuoden tauon jälkeen Carly Shay palaa ohjelmansa iCarlyn pariin uudella odotetulla tuotantokaudella. Teinistä aikuiseksi kasvaneella Shaylla on nyt vastassaan aikuisten ongelmat, joita hän pui yhdessä muiden alkuperäiskastista tuttujen hahmojen kanssa.

Kesäkuussa Yhdysvalloissa julkaistun komedian iCarlyn uusin kausi on ollut maan yksi Paramount+-suoratoistopalvelun katsotuimmista ohjelmista. Sarjan julkistus Pohjoismaissa aikaistetaan syyskuulta heinäkuulle sarjan saaman suosion myötä, ja Suomen katselijat pääsevät sarjaan käsiksi jo 30. heinäkuuta.

13-jaksoinen kausi palaa lähes kymmenen vuotta sitten hyvästeltyyn tuttuun ympäristöön, jossa alkuperäisiltä kausilta tuttu vaikuttaja Carly Shay (Miranda Cosgrove) ja hänen ystävänsä elävät parikymppisten elämää töiden, ihastusten ja perheidensä kanssa.

Uudella kaudella nähdään kaksi uutta kasvoa: Carlyn kämppistä ja parasta ystävää Harperia esittää Florida Girlsistä tuttu Laci Mosley ja Friddien tytärpuolta Millicentiä esittää The Affairista ja Seestä tuttu Jaidyn Triplett. Uusien kasvojen ja Cosgroven lisäksi sarjassa nähdään tutut tähdet Jerry Trainor (Spencer) ja Nathan Kress (Freddie).


Nickeledeonin alkuperäisessä 2007–2012 ilmestyneessä iCarly-sarjassa seurattiin parhaita ystäviä, jotka tekivät webcast-lähetyksiä ikäisilleen nuorille, samalla eläen tavallista teinin arkea. Alkuperäinen Dan Schneiderin ohjaama sarja saavutti laajan suosion kaikenikäisten katselijoiden keskuudessa ja rikkoi katsojaennätyksiä useaan otteeseen. Uusi kausi on saavuttanut laajaa huomiota maailmalla, ja sarja on vahvistanut tekevänsä vielä toisen kauden.

Katso traileri alla: