Walt Disney Studios Motion Pictures
16:10 - 24.07.2021 / elokuvat / Findance
Disney esittelee tulevaa animaatioelokuvaansa Encanto

Disneyn uusi animaatioelokuva Encanto saapuu elokuvateattereihin marraskuussa 2021.

Walt Disney Animation Studiosin elokuva ENCANTO kertoo erikoislaatuisesta Madrigalin perheestä, joka elää piilossa Kolumbian vuorilla taianomaisessa talossa, eloisassa kaupungissa, ihmeellisessä lumotussa paikassa nimeltä Encanto.

Stephanie Bearitz antaa äänensä Mirabelille, tavalliselle 15-vuotiaalle tytölle, joka etsii paikkaansa perheensä sisällä. Encanto on siunannut perheen jokaista lasta ainutlaatuisella erikoislahjalla supervoimasta kykyyn parantaa. Jokaista, paitsi yhtä: Mirabelia. Mutta kun hän saa selville, että Encantoa ympäröivä taika on vaarassa, Mirabel päättää, että hän – ainoa tavallinen Madrigal – saattaa olla poikkeuksellisen perheen ainokainen toivo.

Elokuvan muissa äänirooleissa mm. María Cecilia Botero, Wilmer Valderrama, Adassa, Diane Guerrero, Mauro Castillo, Angie Cepeda, Jessica Darrow, Rhenzy Feliz ja Carolina Gaitan.


Uudessa trailerissa kuullaan elokuvan “Colombia, mi encanto” -niminen alkuperäislaulu, jonka esittää 17-kertainen GRAMMY ja Latin GRAMMY -voittaja, laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä Carlos Vives, joka on kotoisin Santa Martasta, Kolumbiasta.

Elokuvan lauluista vastaa Lin-Manuel Miranda (Hamilton, Vaiana) ja sen ovat ohjanneet Byron Howard (Zootropolis – eläinten kaupunki, Kaksin karkuteillä) ja Jared Bush (Zootropolis – eläinten kaupunki), Charise Castro Smithin toimiessa apulaisohjaajana. Elokuvan ovat tuottaneet Clark Spencer ja Yvett Merino. Bush ja Castro Smith ovat tehneet elokuvan käsikirjoituksen. Elokuvantekijät matkasivat Kolumbiaan taustatutkimusta varten ja heitä auttoi asiantuntijakonsulttien ryhmä koko tuotannon ajan.


Katso suomeksi tekstitetty traileri alta:

artikkelin avainsanat:
Disney Encanto Stephanie Bearitz