Swedish House Mafia
14:10 - 20.07.2021 / musiikki / Findance
Swedish House Mafia julkaisi toisenkin uuden singlen: Lifetime

Yksi 2000-luvun suurimmista EDM-musiikin ilmiöistä, Swedish House Mafia, on tehnyt paluun liki kymmenen vuoden tauon jälkeen. Ruotsalaisyhtye julkaisi viime torstaina It Gets Better -kappaleen, ja nyt triolta on saatu uusi Lifetime-single.

Biisillä vierailevat amerikkalaisartistit 070 Shake ja Ty Dolla $ign.

Vuonna 2013 hajonnut, Axwellin, Steve Angellon ja Sebastian Ingrosson muodostama trio lukeutuu edelleen maailman menestyneimpiin elektronisen musiikin yhtyeisiin. EDM-musiikin suosioon merkittävästi vaikuttaneelta yhtyeeltä on saatu kaksi studioalbumia: Until One vuonna 2010 ja Until Now vuonna 2012. Jälkimmäinen sisälsi muun muassa jättimenestykseen nousseen Don’t You Worry Child -singlen. Kappale debytoi singlelistojen kärkisijoilla ympäri maailmaa, ja se on tähän mennessä kerännyt liki 2 miljardia kuuntelukertaa. Don’t You Worry Child jäi Swedish House Mafian viimeiseksi singleksi ennen trion hajoamista.


Swedish House Mafian hajoamisen jälkeen yhtyeen jäsenet ovat tahoillaan jatkaneet menestyksekkäitä uriaan: Angello soolouransa parissa ja Axwell / Ingrosso duona.

Kuuntele Lifetime Spotifyssa alla: