Nelonen Media
02:10 - 20.07.2021 / viihde / Findance
Tuomas Enbusken uusi podcast esittelee rehellisesti rikkaiden ja kuuluisien elämää

Enbusken miljonäärit -podcast on ensimmäinen ohjelmasarja, jossa puhutaan suoraan siitä, miltä tuntuu olla erittäin varakas. Kuinka paljon rahalla saa valtaa, sananvapautta ja kaikkea kivaa. Ohjelmassa syvennytään ennen kaikkea siihen, miten rikkaaksi tullaan.

Enbusken miljonäärit -sarjan jo ilmestyneessä avausjaksossa Samu Haber kertoo, millaista on kuuluisan ja menestyneen ihmisen elämä ja mitä tarkoittaa, kun elää rokkarin missivuotta. Keskiviikkoisin julkistavassa ohjelmassa vieraina ovat myös mm. Jari Sarasvuo, Ville Leino, Petrus Pennanen sekä Stefan Therman, joka kertoo nyt ensimmäistä kertaa haastattelussa julkisuuden paineista sekä bisneksistään.

"Suomalaiset vihaavat ökymiljonäärejä. Tai eivät tietenkään vihaa, kadehtivat. Siksi me haluamme verottaa heidät hengiltä, vaikka jokainen haluaisi olla miljonääri, erityisesti paatunein vasemmistolainen. Tässä sarjassa suomalaismiljonäärit puhuvat avoimesti. Miltä tuntuu, kun on helvetisti rahaa, kun on puolen miljoonan autoja, kauniita naisia ja satoja tonneja pelkällä käyttötilillä. Mutta oleellisinta on, miten miljonääriksi pääsee? Nämä kaikki ovat tehneet kovasti töitä sen eteen", Tuomas Enbuske kertoo.


Enbusken miljonäärit -podcast on kuunneltavissa 14. heinäkuuta alkaen maksullisessa Supla+-palvelussa.Uusi jakso ilmestyy aina keskiviikkoisin.

Enbusken miljonäärit on jatkoa keväällä Supla+:ssa julkaistulle jättimenestykselle Enbusken hullun paperit.