Sony Music
16:10 - 18.07.2021 / musiikki / Findance
Tones and I julkaisi esikoisalbuminsa Welcome to the Madhouse

Katusoittajasta kansainväliseksi supertähtilupaukseksi noussut australialainen Tones and I on julkaissut debyyttialbuminsa. Welcome To The Madhouse -nimeä kantavan albumin 14 kappaleesta on julkaistu aikaisemmin singlet Fly Away, Won’t Sleep ja viimeisimpänä Cloudy Day!

“Tämä albumi kuvaa alati muuttuvia tunteitani, jotka liikkuvat jatkuvasti ylös ja alas. Albumilla on kappaleita, jotka kirjoitin ennen Dance Monkeyta, tietämättä oliko katusoittaminen minua varten. On kappaleita siitä, kuinka hyvä ystäväni T menehtyi ja miten en halunnut käsitellä niitä tunteita. Elämän ylä- ja alamäistä lockdownissa, sekä henkisten haasteiden tiimoilta. Osa kappaleista saa minut nauramaan ja osa taas itkemään, mutta levyllä ei ole juoksevaa teemaa tai tunnelmaa - kappaleet ovat uniikkeja siitä, kuinka tunsin juuri sinä päivänä jolloin kirjoitin ne.” Tones And I kommentoi uutta albumiaan.

Welcome To The Madhouse-albumin kappalelista:

1. Welcome To The Madhouse
2. Lonely
3. Won't Sleep
4. Westside Lobby
5. Fly Away

6. Sad Songs
7. Just A Mess
8. Child's Play
9. Not Going Home
10. Dark Waters

11. Cloudy Day
12. You Don't Know My Name
13. Fall Apart
14. Bars (RIP T)

Vielä pari vuotta sitten pakettiautossa asuneesta laulajasta on kehittymässä huimaa vauhtia globaali supertähti. Tones and I, oikealta nimeltään Toni Watson, tunnetaan parhaiten vuonna 2019 julkaistusta Dance Monkey -superhitistään. Kyseinen kappale viihtyi Suomen virallisella top 100 -radiolistalla huikeat 47 viikkoa putkeen ja sitä on striimattu maailmanlaajuisesti jo käsittämättömät 6.3 miljardia kertaa. Dance Monkey on striimannut lisäksi Suomessa viisinkertaista platinaa. Tones and I:n aikaisemmat singlet Ur So F**kInG cOoL, Bad Child, Fly Away ja Cloudy Day ovat myös soineet ahkerasti radiossa.

artikkelin avainsanat:
Tones and I