HBO Nordic
14:10 - 14.07.2021 / tv-sarjat / Findance
Sinkkuelämää saa jatkoa - Uuden And Just Like That... -sarjan tuotanto on käynnistynyt New Yorkissa

Ensimmäinen kuva kymmenestä jaksosta koostuvasta, And Just Like That... -nimeä kantavasta uutuussarjasta on nyt julkaistu (ylhäällä). Kuvassa esiintyvät Carrie Bradshaw’ rooliin palaava Sarah Jessica Parker sekä Cynthia Nixon Miranda Hobbesina ja Kristin Davis Charlotte Yorkina. Odotetun sarjan kuvaukset ovat nyt käynnistyneet New Yorkissa.

Max Original -sarja And Just Like That... kääntää uuden lehden rajoja rikkoneen Sinkkuelämää-sarjan maailmassa. Uutuussarja seuraa kaikkien tuntemasta HBO-sarjasta tuttua Carrieta (Sarah Jessica Parker), Mirandaa (Cynthia Nixon) ja Charlottea (Kristin Davis) heidän etsiessään omia polkujaan elämän ja ystävyyden yhä mutkikkaammaksi käyvässä maailmassa ensin kolmekymppisinä ja nyt viisikymppisinä.

Suomessa HBO Nordic -suoratoistopalvelussa nähtävän sarjan tähän mennessä julkistettuihin näyttelijöihin lukeutuvat myös Sara Ramírez, Chris Noth (joka nähdään jälleen Mr. Bigin eli Kihon roolissa), Mario Cantone (Anthony Marentino), David Eigenberg (Steve Brady), Willie Garson (Stanford Blatch) ja Evan Handler (Harry Goldenblatt).


Sarjan vastaavina tuottajina toimivat Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky, John Melfi ja Michael Patrick King. Käsikirjoittajina toimivat King, Samantha Irby, Rachna Fruchbom, Keli Goff, Julie Rottenberg ja Elisa Zuritsky. HBO-sarja Sinkkuelämää on Darren Starin luoma ja perustuu Candace Bushnellin samannimiseen kirjaan.