Jukka Alasaari / Nelonen Media
10:10 - 12.07.2021 / tv-sarjat / Findance
Big Brother Suomi alkaa taas 5.9. - juontajina Elina Kottonen, Kimmo Vehviläinen ja Alma Hätönen

Big Brother Suomi alkaa jälleen syyskuussa, ja luvassa on täysin uusia juonenkäänteitä, draamaa ja yllätyksiä. Sunnuntaina 5. syyskuuta joukko toisilleen tuntemattomia asukkaita suljetaan suorassa lähetyksessä 12 viikoksi Big Brother -taloon kytättäväksi.

BB-talon asukkaiden elämää seurataan vuorokauden ympäri lukuisten taloon asennettujen kameroiden välityksellä, ja katsojilla on eturivin paikat seurata talon tapahtumia koko kauden ajan.

BB-juontajina nähdään tänä syksynä tuttu kolmikko:Kimmo Vehviläinen,Alma Hätönen ja Elina Kottonen.

Kimmo ja Alma juontavat tuttuun tapaan vuoropäivin suoria koostelähetyksiä, joissa käydään läpi edellisen päivän kiinnostavimmat tapahtumat ja keskustellaan käänteistä vaihtuvien vieraiden kanssa. Suorat koostelähetykset nähdään päivittäin Nelosella ja Ruudussa.


Elina puolestaan luotsaa sunnuntaisin Nelosella ja Ruudussa nähtävän BB-viikon huipennuksen, eli suoran häätölähetyksen, jossa yksi tai useampi asukas saa lähtöpassit talosta.

Syksyn BB-talon asukasvalinnat on nyt tehty ja isoveli on valmis toivottamaan tervetulleeksi joukon keskenään hyvin erilaisia ja kiinnostavia persoonia ympäri Suomea. Big Brotherilla on luonnollisesti takataskussaan iso liuta yllätyksiä ja käänteitä asukkaiden pään menoksi, joten syksyn kaudelta on lupa odottaa todellista ihmiskoetta, jossa asukkaat joutuvat sekä fyysiseen että psyykkiseen testiin.


- Big Brother Suomi alkaa sunnuntaina 5.9. Nelosella ja Ruudussa.

- BB 24/7 -palvelu Ruudussa.

- Big Brother Suomi suorat koostelähetykset päivän tapahtumista ma-la Alma Hätösen ja Kimmo Vehviläisen juontamina.

- Viikon huipentaa Elina Kottosen juontama suora Big Brother Suomi Live ja asukkaan häätö sunnuntaisin.

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!