Lidl
16:10 - 15.06.2021 / viihde / Findance
Lidl ja Makia yhteistyössä - uniikki katumuotihuppari myyntiin torstaina

Lidl jatkaa katumuodin saralla uudella tuotteella. Tulevana torstaina myyntiin tulee suomalaisbrändi Makian Lidlille suunnittelema katumuotihuppari. Tuotteen myyntihinnasta lahjoitetaan viisi euroa vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten urheiluharrastuksen tukemiseen.

Lidl kertoi yhteistyöstä suomalaisbrändi Makian kanssa noin kuukausi sitten. Nyt tulevana torstaina tuotteet tulevat myyntiin kaikissa Lidl-myymälöissä kautta maan. Tuotteet ovat uniikkeja, vain Lidlille suunniteltuja tuotteita, joita myydään rajoitettu erä. Tavoitteena on innostaa ihmiset mukaan kesän urheiluhuumaan. Hupparin lisäksi myyntiin tulee lemmikeille sopiva koiranpeite.

- Nämä ovat erityisesti tähän kesään suunniteltuja tuotteita. Niitä ei tulla näkemään myynnissä enää uudestaan, joten tuote on keräilyharvinaisuus. Huppari on lajiriippumaton, mutta sen kantaja on leikkimielisesti osa Lidlin joukkuetta. Lisäksi huppari on Makian tuotteeksi halpa, kertoo Lidlin kaupallinen johtaja Mikko Forsström.

Sekä hupparin että koiranpeitteen ostamalla osallistuu samalla hyväntekeväisyyteen. Jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan 10 prosenttia suoraan Jääkiekkoliiton alaiselle rahastolle Finkey Foundationille, jolla tuetaan vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten jääkiekkoharrastusta.


Lidl Atlético Club Finland by Makia Supercorporation

Hupparissa tuodaan yhteen kolme asiaa: Lidl, Makia ja urheilu. Lidl tekee asioita pilke silmäkulmassa, joten Lidlille ominaista tyyliä on haluttu käyttää myös hupparin suunnittelussa. Hupparissa leikitellään ajatuksella, että Makia on iso sponsoriyritys ja Lidl sponsoroitava. Siksi hihasta löytyy kirjainyhdistelmä LACF eli Lidl Atlético Club Finland.

- Lidl Atlético Club Finland on lajiriippumaton kannatusseura, joka tsemppaa kaikkia Suomen joukkueita. Koska kyseessä on koko Suomen oma urheiluhuppari, sitä kuvastamaan on valittu referenssi Suomen leijonasta. Makian logoksi luotiin Supercorporation Helsingistä. Tätä edustaa tekstin lisäksi referenssi Helsingin kaupungin kruunusta, koska Makia tulee Helsingistä. Näin saatiin yhdistettyä Lidl Suomi, helsinkiläinen Makia ja urheilu, kertoo hupparin suunnitellut Jesse Hyväri Makialta.


Huppari ja koiranpeite ovat myynnissä kaikissa käyttötavaroita myyvissä Suomen Lidl-myymälöissä torstaista 17.6.2021 alkaen. Käyttötavaroita ei myydä Helsingissä Lönnrotinkadun, Citycenterin ja Sörnäisten myymälässä. Hupparin hinta on 49,99 euroa. Tuote on valmistettu sertifioidusta luomupuuvillasta, ja tuotteen valmistusmaa on Turkki. Huppariin sopivien koiranpeitteiden värit ovat punainen, keltainen ja sininen. Kolmen koiranpeitteen yhteishinta on 29,98 euroa. Koiranpeite sopii myös moneen muuhun käyttöön.

artikkelin avainsanat:
Lidl Makia muoti tuotteet vaatteet