Nelli Kenttä
00:10 - 15.06.2021 / musiikki / Findance
Etta julkaisee perjantaina debyyttialbuminsa Tyttö - mukana myös Erin, VilleGalle ja william
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Etta julkaisee debyyttialbuminsa Tyttö perjantaina 18. kesäkuuta.

Etta on työstänyt albumiaan viimeisen puolentoista vuoden ajan ja siinä on yhteensä 11 kappaletta, joista kaksi on julkaistu ennakkoon.

Debyyttialbumilla on mukana Erin, VilleGalle ja william.

”En voisi olla enempää fiiliksissäni tästä kokonaisuudesta! Tuntuu et tää on se, mitä varten siel studiol oon tehnyt töitä viimeiset neljä vuotta. Nyt oon löytänyt sen mun jutun. Välillä on ollut itelläki kamppailuu mun artisti-identiteetin kaa, et oonko mä nyt räppäri vai laulaja. Koen et tällä levyllä oon löytäny sen täydellisen kultaisen keskitien. Tää levy on minä. Se on suora kertomus musta ja mun elämästä.”


Etta toivoo, että albumi kannustaisi jokaista olemaan rohkeasti oma itsensä:

”Huomasin jossain vaiheessa puhuvani usein itestäni kolmannessa persoonassa: ”tyttö tekee sitä, tyttö tekee tätä” – siks valitsin sen levyn nimeks. Mä oon tyttö. Tykkään pitää hauskaa. Välillä riitelen mun frendien kaa. Välillä rakastun vääriin poikiin. Monta teemaa, johon varmasti moni voi samaistua. Kaikkien pitäisi saada olla rohkeesti omia itsejään, ja sanoo just se mikä on sanottava, vaikka sitten kovallakin äänellä.”

Etta on pääkaupunkiseudulta ponnistava artisti, joka herätti vuonna 2017 hip hop -piirien mielenkiinnon sosiaaliseen mediaan ladatuilla rap-videoillaan. Viime vuonna Emma-ehdokkuudella Vuoden Rap/R&B -kategoriassakin huomioitu Etta on julkaissut aiemmin kaksi omaa EP:tä ja vieraillut lukuisilla hittibiiseillä, kuten Lukas Leonin kappaleissa XTC ja Rooma sekä STEREO -tuottajaduon singlellä Vuosien päästä.


Etta – Tyttö:

01. Intro
02. Rentut feat. VilleGalle
03. 5 Tähden Baby feat. william
04. Prinsessa
05. Bilehile
06. Päivänvaloo
07. Sulle
08. Ämmä
09. Syö feat. Erin
10. BFF
11. Rikkinäinen levy

artikkelin avainsanat:
Erin Etta VilleGalle william