Universal Music
08:15 - 11.06.2021 / musiikki / Findance
Teflon Brothers haukkuu muut bileräppärit pelleiksi uudella Ilmastonmuutos-singlellään

Teflon Brothers ei säästele sanoja tänään julkaistulla Ilmastonmuutos-singlellään.

Kappaleella liputetaan Teflon-Suomen puolesta, julistaen liuta kotimaisia artisteja pelleiksi. Kappale viitoittaa tietä 25.6. julkaistavalle uudelle Loppuunmyyty-albumille.

Ilmastonmuutos kertoo yhtyeen mukaan rap-ilmastonmuutoksesta, johon ovat syypäitä useat kotimaiset kappaleessa mainitut artistit.

“Kaikki ei voi olla Tefloneita”, yhtye kommentoi ytimekkäästi.


Kappaleelle julkaistaan sosiaalisessa mediassa tänään video, jossa lyriikoissa mainituista artisteista Stig, Pasi & Anssi ja Portion Boys osallistuvat nokitteluun tuhoamalla yhtyeen omaisuutta.

Volin, Heikki Kuulan ja Pyhimyksen muodostama Teflon Brothers on kiistatta yksi Suomen suosituimmista yhtyeistä niin Spotifyssa kuin keikkapaikoilla. Yhtye yllätti keväällä osallistumalla Uuden Musiikin Kilpailuun yhdessä Pandoran kanssa platinarajan rikkoneella I Love You -kappaleella. Yhtye on tehnyt historiaa jättihittiensä, kuten Lähiöunelmii, Maradona ja Hubba Bubba striimimenestyksellä. Teflon Brothersin edellinen Circus-albumi on pysytellyt Suomen virallisella albumilistalla yhtäjaksoisesti jo 176 viikkoa.

Kuuntele biisi Spotifyssa alla: