Veikon Kone
12:10 - 12.06.2021 / viihde / Findance
Veikon Kone ja Wolt yhteistyöhön

Veikon Koneen verkkokauppa palvelee nyt entistäkin monipuolisemmin ja nopeammin, kun Veikon Kone solmi yhteistyösopimuksen Woltin kanssa.

Ruuan kotiinkuljetuspalveluista tunnettu suomalainen teknologiayritys Wolt on hyvää vauhtia laajentamassa palveluitaan myös vähittäiskaupan puolelle, ja näin ollen yhteistyö Veikon Koneen kanssa on luonteva jatkumo tälle kehitykselle.

Kodinelektroniikkaliikkeen valikoimiin kuuluu runsaasti tuotteita, jotka kokonsa puolesta sopivat mainiosti ripeiden Wolt-lähettien toimituspalettiin. Yhteistyö aloitetaan Huawein tuotteilla.

“Alati kasvava verkko-ostaminen kiihtyi entisestään koronan myötä. Kotoilu toi aivan uusia asiakasryhmiä verkkoon ja tottuneetkin käyttäjät ovat olleet entistäkin aktiivisempia. Myös vaatimustaso tuotteiden ja palveluiden suhteen on kasvanut. Kun asiakas on ostopäätöksensä verkossa tehnyt, niin silloin alkaa odottaminen. Mitä nopeammin saamme tuotteen asiakkaalle, sitä tyytyväisempi hän tietysti on”, kertoo Veikon Koneen toimitusjohtaja Panu Vainio.


Perinteiselle verkkokaupalle korona-aika on tuonut myös haasteita toimitusaikojen suhteen. Tähän tilanteeseen pikatoimitusten pioneeri Wolt on mitä mainioin ratkaisu. Kun kotona kaivataan esimerkiksi uutta aktiivisuusranneketta tai laadukkaita langattomia kuulokkeita, on luontevaa nykyisin Woltittaa ne.

“Nopea ja vaivaton kotiinkuljetus on kasvattanut suosiotaan kuluttajien keskuudessa. Olemme innoissamme, että voimme yhdessä kumppaneidemme kanssa tarjota entistä mutkattomamman tavan hankkia Huawei-laitteita", kertoo Huawein myyntipäällikkö Veli-Petteri Eskonniemi.

Tällä palvelulla tuotteet voidaan saada asiakkaille jopa puolessa tunnissa suoraan kotiin.

“On hienoa päästä aloittamaan yhteistyö Veikon Koneen kanssa. Tavoitteenamme on helpottaa asiakkaidemme arkea mahdollisimman monessa eri tilanteessa. Mitä kattavammin palvelustamme löytyy tuotteita erilaisiin arjen tarpeisiin, sitä paremmin voimme vapauttaa asiakkaidemme aikaa muihin asioihin”, sanoo Woltin Suomen maajohtaja Henrik Pankakoski.

artikkelin avainsanat:
Veikon Kone Wolt