MTV Oy
10:10 - 12.06.2021 / tv-sarjat / Findance
The Bachelor saapuu MTV3-kanavalle - Nyt rakkautta etsivät sinkkunaiset voivat hakea mukaan uniikkiin aikuisten satuun

Kaikkien aikojen menestyksekkäin deittailuformaatti The Bachelor saapuu MTV3-kanavan iltoihin. Ohjelmassa rakkautta etsivä sinkkumies pääsee tapaamaan hänelle valittuja ihania sinkkunaisia tavoitteenaan löytää Se Oikea.

The Bachelor on huippusuosittu deittailuformaatti, jossa hurmaava sinkkumies etsii Sitä Oikeaa. Maailmalla ohjelmaa on tehty vuodesta 2002 lähtien yli 20 eri maassa. Ohjelmassa rakkautta etsivä sinkkumies pääsee tapaamaan hänelle valittuja ihania sinkkunaisia ja tutustumaan heihin. Tavoitteena on löytää naisten joukosta Se Oikea.

The Bachelor saapuu seuraavaksi näyttävästi MTV3-kanavalle. Nyt ohjelmaan haetaan ennakkoluulottomia ja karismaattisia sinkkunaisia, jotka uskaltavat heittäytyä mukaan uniikkiin seikkailuun. Ympäri maailmaa rakastettu ja menestynyt formaatti tarjoaa osallistujilleen uskomattoman elämyksen heidän etsiessään rakkautta.

”The Bachelor on maailmanlaajuisesti supersuosittu deittailurealityjen huippuformaatti, todellinen aikuisten satu, jossa tavoitteena on löytää aito ja oikea rakkaus. Ohjelmassa kisaajat heittäytyvät seikkailuun upeissa puitteissa päämääränään kohdata elämänsä mies. On hienoa, että pääsemme näkemään ohjelman MTV:llä, entistä näyttävämpänä ja mielenkiintoisempana", ohjelman vastaava tuottaja Mei Hari MTV:ltä kertoo.


Ohjelman esitysajankohta julkistetaan myöhemmin.

The Bachelor -ohjelman MTV:lle tuottaa Warner Bros. International Television Production Finland.

artikkelin avainsanat:
MTV3 The Bachelor