Hulu
18:10 - 04.06.2021 / tv-sarjat / Findance
Yle Areena nyt: Harlots - Paheen pesä - pukudraaman kaikki tuotantokaudet katsottavissa
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Yle Areena esittää nyt kokonaisuudessaan brittiläisen pukudraaman Harlots - Paheen pesä. Katsottavissa on sarjan kaikki kolme tuotantokautta.

Lisäksi sarjaa esitetään tästä päivästä lähtien Yle TV1:llä perjantaisin klo 23.15.

Räväkkä pukudraama esittelee 1760-luvun Lontoon syntisen puolen. Maksettu rakkaus vaurastutti kaupunkia – se oli vain yksi tuottoisa liiketoimi muiden joukossa, ilman moraalin painolastia. Kuningas Yrjön aikaan joka viides nainen Lontoossa ansaitsi leipänsä myymällä ruumistaan, eivätkä kaikki suinkaan tehneet sitä kadulla.

Vahvat naiset, Madamet, pyörittivät omaa bordellia ja miehiä siinä sivussa. Soho ja Covent Garden olivat yhtä suurta paheen pesää, ja ilotalojen emäntien välillä käytiin kiihkeää reviirisotaa – uusi tulokas sai varautua taistelemaan, mikäli halusi näille apajille.

Margaret Wells pitää porttolaansa vielä vaatimattomissa oloissa mutta tähtää korkealle. Pääsy parempiin piireihin on ollut Margaretin pitkäaikainen haave, ja yhdessä tyttäriensä ja palkollistensa kanssa hän aikoo onnistua.


Sohon hienostoilotalossa valtakuntaansa johtaa kopea ja häikäilemätön Madame Quigley, joka pitää kiinni reviiristään pedon lailla. Margaretin haaveen tielle kasautuu esteitä, mutta nuoremman tyttären neitsyys on onneksi käypää valuuttaa.

Lontoon prostituoitujen erityispiirteet koottiin kirjaseen, ja portoista parhaille tie kokotista kurtisaaniksi oli avoin. Kaikki eivät kuitenkaan halunneet vaihtaa vapauttaan sitoumukseen, vaikka se toisikin taloudellista turvaa. Yksi heistä on Margaretin vanhempi tytär, Charlotte. Kun kauneus ja haluttavuus ovat köyhän naisen ainoa rikkaus, eikö niistä kannattaisi ottaa kaikki irti? Voiko ilotyttö säilyttää itsekunnioituksensa tiuhaan vaihtuvien asiakkaiden keskellä?


Sarjassa näyttelevät mm. Samantha Morton, Lesley Manville, Jessica Brown Findlay, Eloise Smyth, Liv Tyler ja Alfie Allen.

Katso sarjan traileri alla: