Anssi Koskinen
10:10 - 06.06.2021 / viihde / Findance
Yrittäjäkassa etsii Suomen uhkarohkeinta yrittäjää yhdessä bluesmuusikko ja yrittäjä Erja Lyytisen kanssa

Yrittäjäkassa etsii nyt jo kuudetta kertaa Suomen uhkarohkeinta yrittäjää. Haussa on rohkea, idearikas, lannistumaton puurtaja, joka ei luovuta, väsy tai kuuntele epäilijöiden latistavia mielipiteitä. Ei edes korona-aikana.

”Tämän vuoden kampanjan kasvon olemme tietoisesti valinneet kulttuurin alalta. Nuoresta asti tavoitteellisesti ja yrittäjähenkisesti ajatellut, kansainvälisellä tasolla yritystoimintaa pyörittävä ja juurikin yhdeksi maailman parhaaksi kitaristiksi valittu blues-kuningatar Erja Lyytinen on monen yllätykseksi myös yrittäjä”, kertoo kassanjohtaja Merja Jokinen.

”Lähdin innolla mukaan, kun Yrittäjäkassan luova bränditoimisto otti minuun yhteyttä tämmöisestä upeasta mahdollisuudesta. Alkuvaiheessa kaikille osapuolille oli myös selvää, että kampanjaan halutaan musiikkia taustalle. Tuumasta toimeen, kuten yrittäjät tekevät, ja sävelsin tätä kampanjaa varten uniikin teoksen ja työllistin bändini näin vaikeina aikoina”, kertoo Lyytinen ja jatkaa:

”vaikka korona tuli ja keikat lähtivät alta - oli keksittävä uutta, jotta liiketoiminnan pyörii eteenpäin. Lisäksi on hienoa, että yrittäjyys on mahdollistanut minulle oman näköisen elämän nyt ja tulevaisuudessa.”


Lyytinen kannustaa kaikkia yrittäjiä rohkeasti ideoimaan sekä ottamaan riskejä vaikeinakin aikoina, koska sitähän se yrittäjyys pohjimmiltaan on.

Uhkarohkein yrittäjä-kilpailu toimii kesäkuun ajan osoitteessa uhkarohkeinyrittaja.fi. Kilpailuun voi ilmiantaa kenet tahansa yrittäjän. Kilpailun voittaja julkistetaan 16.7.2021.


Edellisvuosien voittajat:

2016 GimmeYaWallet Productions Oy:n Riku Rantala, Tuomas Milonoff ja Elise Pietarila.

2017 FitFarm, Jutta Gustafsberg

2018 Energia-alan mullistaja, LeaseGreen Oy:n toimitusjohtaja Tomi Mäkipelto.

2019 Kiffel Oy, Jenni Parpala

2020 Luhangan kyläkauppa Oy, Jarno Ankerman