Elisa Viihde Viaplay
00:10 - 03.06.2021 / tv-sarjat / Findance
Elisa Viihde Viaplay aloittaa 6.6. Martin Österdahl -kirjoihin perustuvan alkuperäissarjan Max Anger - With One Eye Open

Elisa Viihde Viaplay aloittaa 6. kesäkuuta uuden alkuperäissarjan Max Anger - With One Eye Open.

Ruotsalaisen sarjan kaikki kahdeksan jaksoa ilmestyvät suoratoistopalveluun heti katsottavaksi.

Toimintatrilleri perustuu kirjailija Martin Österdahlin dekkaritrilogian ensimmäiseen osaan. Sarjassa Max matkustaa Venäjälle etsimään tyttöystäväänsä, mutta joutuu yllättäen kohtaamaan myös oman menneisyytensä.

Sarjan pääroolissa, Maxina, nähdään ruotsalainen nouseva näyttelijätähti Adam Lundgren (Aika on meidän, Chernobyl). Evin Ahmad (Aika on meidän, Quicksand) näyttelee sarjassa Maxin tyttöystävää Pashieta. Solsidan-fanien iloksi näkyvässä roolissa on myös monen ruotsalaisnäyttelijäsuosikki Johan Rheborg ("Fredde", Solsidan).

Trillerin ohjaavat Lisa Farzaneh ja Jesper W. Nielsen. Sarjan tuottajina toimivat Lejla Besic ja Jan Marnell, ja sen on käsikirjoittanut Mikael Newihl. Tuotantotiimistä löytyvät myös Guldbagge-palkitut Aril Wretblad (valokuvaus), Liv Ask (kuvankäsittely) ja Margrét Einarsdóttir (puvustus). Sarjan tuottaa Nice Drama, joka on tuottanut myös Vettä sakeampaa -alkuperäissarjan.


Synopsis:

Max Anger on koko aikuisuutensa yrittänyt paeta menneisyyttään. Tämän seurauksena lapsuuden traumat ovat kasvaneet yhä suuremmiksi ja synkemmiksi. Vasta rakastuessaan Pashieen, uskaltaa Max raottaa menneisyytensä verhoa. Kun Pashie yllättäen katoaa, aloittaa Max raivoisan etsinnän rakkaansa löytämiseksi. Etsinnät johdattavat Maxin Pietariin, jossa hän joutuu kohtaamaan sekä vaarallisen nykyhetken että pelkäämänsä menneisyyden.


Katso traileri alla: