Pixabay
08:10 - 24.05.2021 / viihde / Findance
Nelonen ja Ruutu esittävät Huuhkajien kuusi seuraavat MM-karsintaottelua

NENT Group ja Nelonen Media tarjoavat Huuhkajien seuraavat kuusi MM-karsintaottelua Nelonen Median kanavilla suomeksi selostettuina. Otteluita voi seurata suorana ja tallenteena myös Ruudusta.

EM-kisojen jälkeen Huuhkajien taistelu historiallisesta MM-kisapaikasta jatkuu syksyllä Nelonen Median kanavilla! Huuhkajat aloittivat karsinnat kohti Qatarin 2022 MM-kisoja viime maaliskuussa kahdella tasapelillä Ukrainaa sekä Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan.

Samassa lohkossa pelaava hallitseva maailmanmestari Ranska on tukevasti lohkon kärjessä, mutta Huuhkajilla on erinomaiset mahdollisuudet selvittää tiensä lohkokakkoseksi ja sitä kautta pudotuspeleihin.

Yhteensä luvassa on kuusi MM-karsintaottelua, jotka esitetään Nelonen Median kanavilla suorina ja suomeksi selostettuina. Jokainen ottelu tallenteineen on katsottavissa myös Ruudusta Ruutu+-tilauksella.

Otteluiden yhteydessä nähdään kattavat Viaplayn studiolähetykset. Studioisäntänä toimii Tuomas Tahvanainen ja asiantuntijoina nähdään Pasi Rautiainen ja Mika Kottila. Selostuksesta vastaa Ville Kuusinen.

"Upeaa, että pääsemme jatkamaan EM-kisahuumaa syksyn tärkeillä MM-karsintapeleillä yhdessä Nelosen kanssa. Viaplayn jalkapallotiimi jatkaa mukavasti alkaneiden MM-karsintojen välittämistä herkullisista lähtökohdista. On todella mielenkiintoista nähdä, mihin suuntaan Huuhkajien peli kehittyy ja tapahtuuko joukkueessa muutoksia EM-kisojen jälkeen? EM-kisaunelma toteutui, syksy näyttää onnistuuko Huuhkajat seuraavan unelman saavuttamisessa", sanoo NENT Groupin urheilupäällikkö Ville Klinga.


"Historiallisten EM-kisojen jälkeen meillä on ilo toivottaa Huuhkajat tervetulleeksi takaisin Nelosen kanaville ja Ruutuun! Ruutu on ollut mukana luomassa poikkeuksellista jalkapallobuumia laajalla kotimaisen palloilun kattauksellaan, johon kuuluu Veikkausliigan ja Subway Kansallisen Liigan lisäksi tänä vuonna lisätty miesten Ykkönen. Huuhkajien jännittävät ottelut kruunaavat hienon jalkapallovuoden!” sanoo Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso.

Huuhkajien MM-karsintojen otteluohjelma Nelonen Median kanavilla:

La 4.9. Suomi - Kazakstan
Ti 7.9. Ranska - Suomi
La 9.10. Suomi - Ukraina


Ti 12.10. Kazakstan - Suomi
La 13.11. Bosnia-Herzegovina - Suomi
Ti 16.11. Suomi - Ranska

Huuhkajien ottelut sekä muut MM-karsintaottelut studiolähetyksineen ovat nähtävissä myös Elisa Viihde Viaplayssä ja V sport -kanavilla.