HBO Nordic
10:10 - 22.05.2021 / tv-sarjat / Findance
HBO Nordic esittää Frendit-erikoisjakson 27. toukokuuta - traileri julki

Frendeistä tutut tähdet Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ja David Schwimmer palaavat rakastetun komediasarjan kulisseihin.

Suosikkisarjaa juhlistava, käsikirjoittamaton erikoisjakso on katsottavissa yksinoikeudella HBO Nordicilla 27.5. alkaen.

Friends: The Reunion -nimisessä erikoisjaksossa tullaan näkemään useita vierailevia tähtiä: mukana ovat muun muassa David Beckham, Justin Bieber, K-popbändi BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon ja Malala Yousafzai.

Tunnin ja 43 minuutin mittainen erikoisjakso on Ben Winstonin ohjaama. Winston toimii myös jakson vastaavana tuottajana yhdessä alkuperäisen sarjan vastaavina tuottajina tunnettujen Kevin Brightin, Marta Kauffmanin ja David Cranen kanssa. Erikoisjakson vastaavina tuottajina toimivat lisäksi Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc, Perry ja Schwimmer. Jakso on Warner Bros. Unscripted Televisionin tuottama yhdessä Warner Horizonin, Fulwell 73 Productionsin ja Bright/Kauffman/Crane Productionsin kanssa.

Palkittu suosikkikomedia on edelleen katsojamenestys

Frendit on yhä yksi maailman rakastetuimmista televisiosarjoista. Komediasarja oli esitysaikanaan arvostelumenestys, ja sen suosio on kantanut vuodesta toiseen niin televisiokanavilla kuin suoratoistopalveluissa ympäri maailman. Kymmenen tuotantokautensa aikana Frendit ehti voittaa parhaan komediasarjan Emmy-palkinnon, ja myös Jennifer Aniston ja Lisa Kudrow palkittiin Emmyillä roolisuorituksistaan sarjassa.


Warner Bros. Televisionin tuottama komedia seuraa läheisen ystäväporukan ihmissuhdekiemuroita New Yorkissa. Sarjan keskiössä ovat sisarukset Ross (David Schwimmer) ja Monica Geller (Courteney Cox) sekä heidän ystävänsä Chandler Bing (Matthew Perry), Phoebe Buffay (Lisa Kudrow), Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) ja Rachel Green (Jennifer Aniston). Frendit on David Cranen ja Marta Kauffmanin luomus, ja kaksikko toimi myös sarjan vastaavina tuottajina yhdessä Kevin Brightin kanssa.

Friends: The Reunion (103 min) saa ensi-iltansa 27.5. HBO Nordicilla

Kaikki Frendien 10 tuotantokautta ovat katsottavissa HBO Nordicilla