Jukka Alasaari / Nelonen Media
16:10 - 19.05.2021 / tv-sarjat / Findance
Big Brother Suomi huipentuu torstaina finaaliin - Erikoiskausi tavoittanut jo 2,1 miljoonaa suomalaista

Toukokuun alussa alkanut erikoismittainen Big Brother Suomi huipentuu huomenna torstaina. Yksi asukas poistuu talosta 30 000 euroa rikkaampana.

Joukko julkisuudesta tunnettuja asukkaita muutti toukokuun alussa uudistuneeseen Big Brother -taloon. Pudotustahti on ollut armoton ja nyt jäljellä on enää neljä finalistia: Sara Forsberg, Petra Olli, Nina Mikkonen ja Markku Pulli.

Finaaliäänestys on nyt käynnissä, ja kausi huipentuu finaalilähetykseen huomenna torstaina klo 20. Anni Hautalan, Tinni Wikströmin ja Kimmo Vehviläisen juontaman finaalin päätteeksi koko kauden voittaja kuittaa itselleen 30 000 euron voittopotin.

Big Brother Suomi on lunastanut paikkansa realityn kuninkaana myös kevään erikoiskaudella. 2.5. alkanut kausi on reilun kahden viikon aikana tavoittanut komeat 2,1 miljoonaa suomalaista!

BB:n päivittäin nähtävien suorien lähetysten keskikatsojamäärä on kauden aikana ollut keskimäärin 372 000 katsojaa joka päivä. Ohjelma kiinnostaa erityisesti naisia, sillä 25–44-vuotiaiden naisten kohderyhmässä kevään kausi on tavoittanut jo merkittävät 50 prosenttia koko väestöryhmästä.


BB on ollut hitti myös Ruudussa, jossa kahta 24/7-streamia on startattu kauden aikana noin 4,5 miljoonaa kertaa. Keskimäärin streameja startataan noin 270 000 kertaa päivässä.
Kaikkia BB-sisältöjä (24/7-streamit, koostejaksot ja klipit) on startattu Ruudussa yhteensä lähes 7 miljoonaa kertaa kauden aikana.

Big Brother Suomi nähdään Nelosella ja Ruudussa myös syksyllä. Asukasvalinnat 12 viikkoa kestävälle syyskaudelle ovat parhaillaan käynnissä.

Big Brother Suomi -finaali esitetään Nelosella ja Ruudussa torstaina 20.5. klo 20:00.

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!