Alamy / AOP
04:10 - 19.05.2021 / viihde / Findance
Telia tarjoaa 5G-liittymäasiakkailleen jääkiekon MM-kisat veloituksetta

Lätkähuuma kiihtyy, kun jääkiekon MM-kisat pyörähtävät käyntiin perjantaina 21. toukokuuta. Suomalaisten suosikkilajin kaikkia maailmanmestaruuspelejä pääsee seuraamaan Teliaan kuuluvan C More -suoratoistopalvelun kautta.

Telian 5G-liittymäasiakkaat voivat nauttia jääkiekon MM-kisoista täysin rinnoin, sillä he saavat MM-kisojen aikaan C More Total+ -tuotteen etuna asiakkuudestaan.

Etu on tarjolla niin uusille kuin nykyisillekin mobiili- ja nettiliittymäasiakkaalle tai liittymänsä 5G:hen päivittäville.

C More Total+ -sisältöihin kuuluvat jääkiekon MM-kisat, formulat sekä esimerkiksi Mestarien liigan ja Timanttiliigan laaja futis- ja yleisurheilutarjonta.

Lisäksi asiakas pääsee nauttimaan C Moren koukuttavista kotimaisista alkuperäissarjoista ja sukeltamaan leffojen ja sarjojen vietäväksi.

”Reilu vuosi takaperin tapahtunut Bonnier Broadcasting -yrityskauppa teki Teliasta yhden pohjoismaiden suurimmista mediayhtiöistä ja avasi samalla meille mahdollisuudet tarjota täysin uudenlaisia hyötyjä asiakkaillemme. Suomalaiset ovat tunnetusti jääkiekkohullua kansaa ja MM-kisojen aikana lätkää halutaan seurata erityisen tiiviisti. Halusimme vastata tähän tarpeeseen ja tuoda nykyisille ja uusille asiakkaillemme mahdollisuuden katsoa kisoja maksutta. 5G-liittymällä sisältöjen maailma avautuu myös muuhun C Moren laajaan urheilutarjontaan ja viihteeseen”, intoilee Telia Finlandin tv-liiketoiminnasta vastaava Olli-Pekka Takanen.


Telian 5G-liittymäasiakkaat saavat 11.5-6.6.2021 välisenä aikana C More Total+ -tuotteen veloituksetta. Etu on tarjolla niin uusille kuin nykyisillekin kuluttajapuolen mobiili- ja nettiliittymäasiakkaalle tai liittymänsä 5G:hen päivittäville.