Petteri Kaakinen
22:10 - 14.05.2021 / musiikki / Findance
Rahoitus OnlyFans-sivuston avulla! Johanna Kuvaja julkaisi uuden musiikkivideon Wanna Make Love to You

Johanna Kuvaja on julkaissut uuden singlen ja musiikkivideon Wanna Make Love to You.

Kappaleessa ja musiikkivideossa tehdään ero seksin ja rakastelun välille.

”Kappale syntyi muutama vuosi sitten, kun haaveilin kokevani syvän henkisen yhteyden jonkun kanssa. Tajusin, että olen aina harrastanut vain seksiä, en rakastellut. Joskus olen jopa kirjoittanut laulun sanoja seksin aikana. Yhteys on täysin puuttunut”, Johanna tunnustaa.

”Rakastelu on taidetta kahden ihmisen välillä, joilla on syviä tunteita toisiaan kohtaan. Se on luonteeltaan antavaa, sitoumuksellista ja välittävää. Miljardit ihmiset ovat harrastaneet seksiä, mutta en tiedä, kuinka moni on todella rakastellut? Musiikkivideolla pyrimme kuvaamaan juuri rakkautta, sitoumusta, henkistä yhteyttä ja intohimoa”, Johanna kertoo kappaleesta.


Kappaleen musiikkivideo kuvattiin alkuvuodesta tiukkojen koronarajoitusten keskellä Espanjan Aurinkorannikolla. Videolla esiintyy Mr. Euroopaksi ja Mr. Mundo (World) valittu Dani Rivero, joka on esiintynyt muun muassa Calvin Kleinin ja Versacen mainoskasvona. Johanna keräsi korona-aikana rahat musiikkivideon tekemiseen OnlyFans-sivuston avulla.

”Rohkea musiikkivideo ja biisi on huipentuma kaikelle Playboyn ja OnlyFansin jälkeen. Halusin saavuttaa tavoitteeni keinoja kaihtamatta ja onnistuin toteuttamaan projektin”, Johanna kertoo.

Katso musiikkivideo alla: