Alamy / AOP
12:10 - 15.05.2021 / viihde / Findance
Elisa Viihde Viaplay ensi yönä: NHL-pudotuspelit starttaavat

2021 Stanley Cup Playoffs alkaa 15.5. launtain ja sunnuntain välisenä yönä. Poikkeusaikataululla pelattava kausi venyy pitkälle kesään sillä mestaruus ratkeaa vasta heinäkuussa. Kaikki pelit ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa.

Koronarajoituksista johtuen myös pudotuspelit pelataan poikkeusjärjestelyin. Pudotuspelien kaksi ensimmäistä kierrosta pelataan divisioonan sisällä. Ensimmäisellä kierroksella kohtaavat divisioonan voittaja ja neljänneksi sijoittunut joukkue. Toisessa otteluparissa kakkonen ja kolmonen. Toisella kierroksella näiden sarjojen voittajat pelaavat ns. divisioonan mestaruudesta. Kunkin divisioonan voittaja etenee välieriin. Välierien otteluparit määräytyvät runkosarjapisteiden perusteella. Perinteisen konferenssijaon puuttuessa semifinaaleissa saattaa pelata esim. kolme perinteisesti idän konferenssissa pelaavaa joukkuetta. Semifinaalien voittajat etenevät finaaleihin.

Itäinen

Pittsburgh–NY Islanders
Washington–Boston

Keskinen

Carolina–Nashville
Florida–Tampa Bay

Pohjoinen

Toronto–Montreal
Edmonton–Winnipeg

Läntinen

Colorado–St. Louis
Vegas–Minnesota

Elisa Viihde Viaplay ja V sport jääkiekko -kanava välittävät ottelut mestarin ratkeamiseen saakka. Luvassa on myös kattavia studiolähetyksiä sekä suomenkieliset selostukset prime time -otteluihin sekä finaaleihin. Ensimmäinen studio on luvassa jo tulevana sunnuntaina kun Pittsburgh Penguins saa vastaansa New York Islandersin.

Ensimmäiset studiot ja prime time -pelit:

15.5. Lauantai

klo 02:15 1. Playoffs -peli: Washington Capitals vs. Boston Bruins (1:7) (Elisa Viihde Viaplay & V sport jääkiekko)

16.5. Sunnuntai

Klo 18: 30 STANLEY CUP PLAYOFFS -STUDIO (Elisa Viihde Viaplay & V sport jääkiekko)
Studiossa Iiro Harjula, Ville Nieminen, Sami Hoffrén sekä Kimmo Timonen
Klo 19:05 Pittsburgh Penguins vs. New York Islanders (1:7), selostus Antti Mäkinen.
Klo 22:00 Vegas Golden Knights vs. Minnesota Wild (1:7), selostus Nuutti Vihtilä.

22.5. Lauantai

Klo 19:00 STANLEY CUP PLAYOFFS -STUDIO (Elisa Viihde Viaplay & V sport jääkiekko)
Studiossa Iiro Harjula, Ville Nieminen, Ossi Väänänen ja Kimmo Timonen.
Klo 19:35 Tampa Bay Lightning vs. Florida Panthers (4:7), selostus Antti Mäkinen
Klo 22:00 New York Islanders vs. Pittsburgh Penguins (4:7).


”Kun taistelu kiekkomaailman halutuimmasta pokaalista alkaa, ei voi luonnollisestikaan muuta tehdä kuin nauttia. Studion osalta käynnistämme pleijarit heti sunnuntaina ja aivan ylivoimaiseen katseluaikaan Suomessa. Se, että pääsemme aloittamaan studion puoli seitsemältä ja tarjoilemaan katsojille jo illan toisen primetime -pelin ilta kymmeneltä kuulostaa melkein jo liian herkulliselta aloitukselta”, sanoo NENT Group Finlandin jääkiekkotuottaja Iiro Harjula.

”Myös pudotuspelien avauskierroksen jälkeen on luvassa suomenkielisiä NHL-studioita ilta-aikaan Suomessa. Tulemme myös tekemään aikaisempien kausien tapaan studioita Stanley Cupin finaaleihin. Olemme tällä kaudella huomanneet, että NHL kiinnostaa suomalaisia yhä enemmän ja haluamme vastata huutoon tarjoamalla heille sisältöä mahdollisimman kattavasti”, Harjula jatkaa.

Pudotuspelejä ennakoidaan jo tänään illalla V sport suomen Instagram -tilillä Antti Mäkisen IG-livessä alkaen klo 20:00. Vierailevina tähtinä livessä tullaan näkemään mm. Joonas Donskoi, Teuvo Teräväinen, Juuse Saros, Pekka Rinne, Mikko Lehtonen, Esa Pirnes ja Sami Hoffrén.

Viikonloppuna käynnistyvä Stanley Cup Playoffs on suomalaisittain erityisen kiinnostavaa seurattavaa, sillä mukana on runsaasti suomalaispelaajia.

”Isolla mielenkiinnolla seuraan Aleksander Barkovin kipparoiman Panthersin matkaa pudotuspeleissä loistavan runkosarjan jälkeen. Samoin mielenkiintoinen Avalanche, kera Rantasen, Donskoin sekä maalivahtivalmentaja Jussi Parkkilan – mihin heidän eväänsä riittävät? Sanansa on myös Hurricanesilla, missä Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen lyövät tahtia. Yhtä kaikki, varmaa on että tulemme näkemään upeita ottelusarjoja”, lupaa NENT Group Finlandin kiekkoasiantuntija ja selostaja Antti Mäkinen.

artikkelin avainsanat:
Elisa Viihde jääkiekko NHL urheilu Viaplay