Alamy / AOP
07:10 - 14.05.2021 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - perjantain uutuudet 14.5.2021 - mm. uudet sarjat Halston ja Move to Heaven

Netflix tarjoaa tänään seuraavat uutuudet:

Ferry (belgialainen rikoselokuva)

Ennen huumeimperiuminsa rakentamista Ferry Bouman palaa kotikaupunkiinsa suorittamaan uskollisuutta koettelevaa kostotehtävää, mutta löytää myös mullistavan rakkauden.

Halston (amerikkalainen draamasarja - 1. tuotantokausi)

Amerikkalaisen muotisuunnittelija Halstonin nimen pohjalle rakentuu imperiumi, ja hänen tyylinsä määrittelee kokonaisen aikakauden. Sitten elämä karkaa käsistä.

I Am All Girls (eteläafrikkalainen rikoselokuva)

Sinnikäs rikostutkija huomaa ymmärtävänsä tappajaa, joka on ottanut kohteekseen järjestäytyneen lapsikaupparingin pyörittäjät.

Move to Heaven (korealainen draamasarja - 1. tuotantokausi)

Kuolinpesiä siivoava Asperger-mies löytää elämän merkkejä kaikista jäämistöistä ja toimittaa vankilassa istuneen setänsä kanssa vainajien viimeisiä viestejä omaisille.

Nainen ikkunassa (rikostrillerielokuva)

Uusista naapureista ja raa'an rikoksen ratkaisemisesta tulee pakkomielle julkisten paikkojen pelosta kärsivälle psykologille, joka ei kykene poistumaan kodistaan. Amy Adams, Anthony Mackie ja Gary Oldman tähdittävät.


NYC:n täydelliset naiset (reality-sarja - uusi tuotantokausi)

Viisi manhattanilaista kotirouvaa pitävät itseään yhteiskunnan kermana – ja uskovat muidenkin allekirjoittavan tämän.

Pelottava talo (italialainen perhe-elokuva)

Nuori veljespari muuttaa äiteineen suurkaupungista syrjäiseen pikkukylään ja alkaa uusien ystäviensä kanssa selvittää kotinsa kolkkoa kummitusmysteeriä.

Viidakkojytä: Elokuva (animaatioelokuva)

Eksynyt ja yksinäinen avaruusolio putoaa Maahan. Hän saa uusia ystäviä puhuvista eläimistä, jotka yrittävät auttaa hänet takaisin kotiinsa – ja pelastaa maailman!