Paramount+
14:10 - 11.05.2021 / tv-sarjat / Findance
The Hills: New Beginnings - Reality-klassikko palaa Paramount+-palveluun 26.5. - Mukana mm. Brody Jenner ja Kristin Cavallari

Dokumentaarisen tosi-tv:n suunnannäyttäjä The Hills: New Beginnings tekee paluun televisioruutuihin uusin jaksoin keskiviikkona 26. toukokuuta. Vuonna 2006 alkanut sarja seurasi varakkaiden kalifornialaisnuorten elämää, mutta nyt 15 vuotta myöhemmin alkuperäisten tähtien dramaattisia käänteitä on mukana vähintään yhtä paljon. Sarja nähdään Suomessa yksinoikeudella Paramount+-suoratoistopalvelussa.

Pitkän pandemiavuoden jälkeen yksi Hollywoodin ikonisimmista kaveriporukoista on jälleen palannut yhteen. Uudella kaudella päästään todistamaan useita elämän solmukohtia ja arjen taisteluita: globaali pandemia on koetellut joidenkin taloudellista tilannetta kovalla kädellä ja liiketoimintaa yritetään saada taas jaloilleen, osa kaveruksista navigoi ihmissuhdesotkuissa ja osa taistelee niin riippuvuuksien kuin henkisen ja fyysisen terveytensä kanssa.

Uutena kasvona Hollywoodin puhutuin businessnainen – Kristin Cavallari tekee paluun

Vauhdikkaan kauden ihmissuhderintamalla saadaan kokea kaikkea laajasti otsikoissa olleesta avioerosta uudelleen leimahtaviin kiinnostuksen liekkeihin. Vastikään likaisesta avioerosta selvinneen Kristin Cavallarin ja edellisten kausien suosikkipojan Brody Jennerin uudelleen tapaamisesta kuhistaan. Kaksikolla oli pitkään on-off-suhde, mutta Brody päätyi naimisiin nykyisen eksänsä Kaitlynn Carterin kanssa, joka nähdään myös sarjassa.

Paikalle pelmahtaa myös Hollywoodin tämä hetken puhutuin ”it girl”, malli ja businessnainen Caroline D’Amore, joka on nähty juhlimassa muun muassa Kim Kardashianin ja Paris Hiltonin kanssa. D’Amore oli mukana Keeping Up with the Kardashians -tosi-tv-sarjan toisella kaudella.


Sarjan kuopuksena nähdään otsikoista pois pysynyt Pamela Andersonin ja Tommy Leen poika Brandon Thomas Lee. Mukana ovat myös malli ja näyttelijä Audrina Patridge, kampaaja-muusikko Justin “Bobby” Brescia, pariskunta Ashley ja Jason Wahler, näyttelijä ja tuottaja Frankie Delgado ja hänen vaimonsa Jennifer Delgado, ”Speidi”-pariskunta Heidi Pratt ja Spencer Pratt ja muotisuunnittelija Whitney Port.

The Hills: New Beginnings Paramount+-suoratoistopalvelussa 26. toukokuuta alkaen. Sarjan on tuottanut MTV ja Evolution Media.

Paramount+-suoratoistopalvelu on katsottavissa 6,99 euron kuukausihintaan joko selaimessa osoitteessa ParamountPlus.com tai sovelluksen kautta. Sovellus on ladattavissa iOS-, Android-, Apple TV - ja Android TV -laitteille. Palvelua voi kokeilla maksutta seitsemän päivän ajan.

Katso sarjan traileri alla: