Universal Music
08:10 - 11.05.2021 / musiikki / Findance
Elokuulle siirretty Seinäjoen Vauhtiajot julkisti ohjelmistonsa: Amaranthe, Teflon Brothers, Erika Vikman, BEHM...

Tänä vuonna 18. kerran järjestettävä Seinäjoen Vauhtiajot on julkaissut koko ohjelmansa, joka tarjoilee kotimaisia huippunimiä laajalla musiikin kirjolla. Oman mausteensa tuo myös tapahtuman ruotsalaisvahvistus, Amaranthe.

Kotimaisista artisteista kahden päivän aikana lavalla loistavat Elastinen, Popeda, J. Karjalainen, Klamydia, Behm, Erika Vikman, Reino Nordin, Michael Monroe, Teflon Brothers, Mikael Gabriel ja Chisu.

Tapahtuma päästiin järjestämään tarkoin koronarajoituksin myös viime vuonna, ja Vauhtiajot oli ehdolla vuoden festivaaliksi taannoin järjestetyssä musiikkialan Industry Awards -gaalassa. Huolellinen ennakkosuunnittelu ja epidemiatilannetta seuraavat erikoisjärjestelyt ovat läsnä myös tämän vuoden festivaalia valmistellessa.

"Saimme Lakeudenpuistosta jo viime vuodelta kokemuksia ja festivaali oli todella hyvä järjestää siellä poikkeusjärjestelyin. Myös tänä vuonna kasassa on todella hyvä ohjelmakattaus, ja uskomme, että Lakeudenpuiston Vauhtiajot tullaan myymään loppuun – niin paljon on ihmisillä patoutunutta tarvetta päästä tapaamaan muita ihmisiä", promoottori Kalle Keskinen sanoo.

"Aluetta suunnitellaan parhaillaan ja pyrimme parantamaan alueen toimintoja viime vuodesta. Vip-palvelu-konseptia parannetaan ja panostamme palveluun", tapahtuman tuottaja Toni Ruohonen lisää.

Aiemmin järjestettäväksi suunniteltu perinteinen rataohjelma kisoineen jää valitettavasti toteutumatta tänä vuonna lajin jo aiemmin sovitun SM-kisaohjelman vuoksi, mutta ensi vuonna Seinäjoen Vauhtiajot nähdään jälleen koko komeudessaan.

Kaikki Seinäjoen Vauhtiajojen lipputyypit tulevat myyntiin tämän viikon perjantaina 17.5.2021 kello 9.00 Tiketissä ja Lippupisteessä.

Lippujen hinnat ovat:

1pv pääsylippu 65€
2pv pääsylippu 95€

1pv guest 99€
2pv guest 135€

Silver (1pv) 130€
Gold (2pv) 170€

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan elokuulle.

Jos uusi ajankohta ei kuitenkaan ole sopiva, voi liput palauttaa 16.7.2021 mennessä. Lippujen palautus onnistuu sen lippukaupan sivujen kautta, mistä lippu on ostettu.

Koska tapahtuman pituus muuttui, aiemmin kolmen päivän lippunsa ostaneilla on mahdollisuus lunastaa tapahtuman passipisteeltä hyvitykseksi juomalippuja. Ennakkoon 2021 normaalin pääsylipun tai guest-lipun ostaneet voivat lunastaa yhden juomalipun, gold-lipun ostaneet kaksi juomalippua.

Pystyt valitsemaan myös palautuksen sijaan ostamasi lipun arvoisen lahjakortin käytettäväksi johonkin muuhun Loud N' Liven tapahtumaan.

Seinäjoen Vauhtiajot 2021
13.–14.8.2021, Seinäjoki
Lakeuden puisto

Elastinen
Popeda
J. Karjalainen
Klamydia
Behm
Erika Vikman

Reino Nordin
Amaranthe
Michael Monroe
Teflon Brothers
Mikael Gabriel
Chisu