Rex Features / AOP
08:10 - 10.05.2021 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 19 / 2021 - mm. rikostrilleri Nainen ikkunassa

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

11.5.

Arianna (italialainen draamaelokuva)

Yhdeksäntoistavuotias nainen kokee myöhäisen seksuaalisen heräämisen, ja kesä idyllisen järven rannalla palauttaa hänen mieleensä ahdistavia lapsuusmuistoja.

Pikakuva: Raha (dokumenttisarja)

Rahaa käytetään, lainataan ja säästetään, mutta millaisia sudenkuoppia siihen liittyy? Käymme läpi niin luottokortit ja kasinot kuin huijarit ja opintovelatkin.

12.5.

Komisario Montalbano – Viulun ääni (italialainen rikoselokuva)

Komisario Montalbano tutkii hylätyksi luulemaansa huvilaa ja löytää sieltä nuoren naisen ruumiin, mikä johtaa epäilyksiin ja salaisuuksien paljastumisiin.

41 tanssijaa (meksikolainen draamaelokuva)

Homoseksuaali kongressin jäsen nai Meksikon presidentin tyttären mutta pelehtii miehen kanssa salaisessa kerhossa – skandaali on valmis. Elokuva perustuu tositarinaan.

Happi (ranskalainen scifi-elokuva)

Syväjäädytyssäiliöstä heräävä Liz joutuu ponnistelemaan selviytyäkseen ja muistaakseen ennen hapen loppumista, kuka on.

13.5.

Castlevania (aikuisten animaatiosarja - uusi tuotantokausi)
Vampyyrinmetsästäjä yrittää pelastaa piiritetyn kaupungin Draculan hallitsemien ylimaallisten petojen armeijalta. Videopeliklassikoiden inspiroima.

14.5.

Ferry (belgialainen rikoselokuva)

Ennen huumeimperiuminsa rakentamista Ferry Bouman palaa kotikaupunkiinsa suorittamaan uskollisuutta koettelevaa kostotehtävää, mutta löytää myös mullistavan rakkauden.

Halston (amerikkalainen draamasarja - 1. tuotantokausi)

Amerikkalaisen muotisuunnittelija Halstonin nimen pohjalle rakentuu imperiumi, ja hänen tyylinsä määrittelee kokonaisen aikakauden. Sitten elämä karkaa käsistä.

I Am All Girls (eteläafrikkalainen rikoselokuva)

Sinnikäs rikostutkija huomaa ymmärtävänsä tappajaa, joka on ottanut kohteekseen järjestäytyneen lapsikaupparingin pyörittäjät.

Move to Heaven (korealainen draamasarja - 1. tuotantokausi)

Kuolinpesiä siivoava Asperger-mies löytää elämän merkkejä kaikista jäämistöistä ja toimittaa vankilassa istuneen setänsä kanssa vainajien viimeisiä viestejä omaisille.

Nainen ikkunassa (rikostrillerielokuva)

Uusista naapureista ja raa'an rikoksen ratkaisemisesta tulee pakkomielle julkisten paikkojen pelosta kärsivälle psykologille, joka ei kykene poistumaan kodistaan. Amy Adams, Anthony Mackie ja Gary Oldman tähdittävät.

NYC:n täydelliset naiset (reality-sarja - uusi tuotantokausi)

Viisi manhattanilaista kotirouvaa pitävät itseään yhteiskunnan kermana – ja uskovat muidenkin allekirjoittavan tämän.

Pelottava talo (italialainen perhe-elokuva)

Nuori veljespari muuttaa äiteineen suurkaupungista syrjäiseen pikkukylään ja alkaa uusien ystäviensä kanssa selvittää kotinsa kolkkoa kummitusmysteeriä.

Viidakkojytä: Elokuva (animaatioelokuva)

Eksynyt ja yksinäinen avaruusolio putoaa Maahan. Hän saa uusia ystäviä puhuvista eläimistä, jotka yrittävät auttaa hänet takaisin kotiinsa – ja pelastaa maailman!

15.5.

Kuroko's Basketball (anime-sarja - 2. tuotantokausi)

Viisi yläkoulun koripallotähteä menevät eri lukioihin. Nyt Tetsuya Kuroko ja Seirin High pelaavat kunniasta.

16.5.

Boyhood (USA 2014, draama)

Eronneet vanhemmat jatkavat poikansa kasvattamista yhdessä lapsuudesta teini-ikään ja lopulta aikuisuuteen.

Endless Love (USA 2014, draama)

Kahden teinin palava ensirakkaus kasvaa pakkomielteeksi, kun heidän vanhempansa yrittävät erottaa heidät. Elokuva on uusi versio vuoden 1981 kulttiklassikosta.

Fifty Shades of Grey (USA 2015, draama)

Varakas vanhempi mies ja naiivi opiskelijatyttö aloittavat intensiivisen suhteen, jossa he tutkivat erotiikan äärirajoja.

Pitch Perfect 2 (USA 2015, komedia)

Barden Bellas haluaa voittaa kansainvälisen a cappella -laulukilpailun ensimmäisenä amerikkalaisena ryhmänä ja käy kovaa taistoa eurooppalaisia kilpailijoitaan vastaan.

Tulkki (USA 2005, poliittinen trilleri)

Silvia Broome toimii tulkkina YK:ssa. Hänen työnsä muuttuu vaaralliseksi, kun hän sattuu kuulemaan erään valtionpäämiehen salamurhajuonen.

Unfriended (USA 2014, kauhu)

Kuusi nuorta ajoi luokkatoverinsa itsemurhaan kiusaamalla häntä netissä. Nyt he ovat itse vaarallisen verkkovaanijan tähtäimessä.