Joona Kotilainen
16:10 - 09.05.2021 / viihde / Findance
Heavyneulonnan MM-kisat järjestetään kesällä 2021 netissä

Tämän vuoden heinäkuussa 100% online-tapahtuma kutsuu jokaisen maailman hevineulojan mukaan hauskanpitoon!

Heavy Metal Knitting World Championship 2021 tarjoaa ainutkertaisen käsityötä ja musiikkia yhdistävän verkkokokemuksen kaikille, jotka haluavat paeta hetken tämän pandemian kurjimuksesta.

”Maailma tarvitsee nyt enemmän kuin koskaan viihdettä, iloa, naurua, hulluutta ja yllättäviä kokemuksia! Tämän vuoden Heavy Metal Knitting on täydellinen yhdistelmä kaikkea tätä, joka tuodaan suoraan Internet-yhteydellä oleviin laitteisiin, koska tapahtuma pidetään verkossa ja se on maailmanlaajuisesti kaikkien saatavilla. Hauskaa tulee olemaan turvallisesti ja sen lisäksi myös edullisesti ”, kertoo Mari Karjalainen järjestäjätaholta.

Kilpailijahaku online-tapahtumaan on avoinna 13. kesäkuuta asti. Kaksitoista parasta videoesitystä kilpailevat tittelistä verkossa pidettävässä finaalissa. Yksi näistä ainutlaatuisesti hulluista esityksistä kruunataan vuoden 2021 maailmanmestariksi.


- Vuoden 2019 mestaruuskilpailujen perusteella voimme odottaa yllättäviä, ainutlaatuisia ja upeasti hulluja esityksiä myös tänä vuonna. Olemme todistamassa neulonnan ja heavy metal -musiikin ystävien uudestisyntymistä esityksissään, tuomalla luovaa hulluutta eläväksi ja samalla tarjotaan iloa kaikille. Olemme todistaneet, kuinka käsityö ja musiikki yhdistävät ihmiset yhteen ja välittävät uusia tapoja ilmaista itseään. Se on kuin oma kieli, ja haluamme sen olevan kaikkien saatavilla ", Mari Karjalainen sanoo.

Heavy Metal Knitting World Championship 2021 järjestetään 9.7.2021 alkaen kello 18. Hakuaika vuoden 2021 kilpailuun päättyy 13.6.2021.