Alamy / AOP
14:10 - 09.05.2021 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - katsotuimmat sarjat ja elokuvat 9.5.2021

Suomen Netflix on listannut tämän hetken katsotuimmat sarjansa ja elokuvansa:

01. Varjo ja riipus

Pimeyden voimat punovat juoniaan kartantekijä Alina Starkovia vastaan. Orpotytön hämmästyttävällä voimalla on mahti muuttaa sodan runteleman maailman kohtalo.

02. Angel Has Fallen

Salaisen palvelun agentti Mike Banning joutuu pakenemaan henkensä edestä, kun hänet lavastetaan syylliseksi presidentin murhayritykseen.

03. Black Sea

Kovapintainen sukellusveneen kapteeni palkataan varastamaan kultaa natsien uponneesta sukellusveneestä, mutta vedenalaisella ryöstökeikalla ei kunniasääntöjä tunneta.

04. The Sons of Sam: A Descent into Darkness

Samin pojan sarjamurhatapauksesta kehittyy elinikäinen pakkomielle toimittaja Maury Terrylle, joka uskoo murhien liittyvän satanistikulttiin.

05. Mitchellin perhe ja koneiden kapina

Robotit nousevat kapinaan kesken Mitchellien lomamatkan. Nyt koko ihmiskunnan kohtalo on maailman omituisimman perheen harteilla.


06. H2O: lisää vain vesi

Syrjäiselle saarelle joutuneet kolme teinityttöä löytävät täysikuun aikaan salaperäisen lammen, joka muuttaa heidät merenneidoiksi taikavoimineen kaikkineen.

07. The Circle: USA

Sarja on sekä kilpailu että sosiaalinen koe, jossa yhdistyvät status ja strategia. Osallistujat hankkivat ystäviä, flirttailevat ja huijaavat voittaakseen 100 000 $.

08. Viaton

Tahaton tappo ajaa miehen syvälle juonittelujen ja veritekojen kurimukseen. Juuri kun hän löytää rakkauden ja vapauden, yksi puhelu syöksee hänet takaisin pimeyteen.

09. Sexify

Seksuaalisesti kokematon opiskelija ystävineen joutuu perehtymään sukupuolisuhteisiin kehittääkseen innovatiivisen seksisovelluksen, jolla voittaa teknologiakilpailu.

10. Sonic the Hedgehog

Pikkukaupungin seriffi auttaa ääntäkin nopeammin juoksevaa avaruussiiliä pakenemaan hullua tohtoria, joka haluaa olennon voimat itselleen voidakseen hallita maailmaa.