Restel Oy
20:10 - 05.05.2021 / viihde / Findance
Restel lanseeraa Rax-ruokarekan - "Rax-valikoima sinne, missä perinteistä ravintolaa ei ole"

Korona pysäytti Suomen maaliskuussa 2020, mutta laittoi samalla vauhtia Raxissa hautuneelle ajatukselle uudesta take away- ja kotiinkuljetusmenusta. Aterioinnin siirtyessä koteihin oli kehityskohde uudessa ja odottamattomassa tilanteessa selkeä: suositun buffetin rinnalle lanseerattiin uusi noutotilausvalikoima Rax KotiBox.

Valikoiman lanseerauksen vuosipäivää päästään juhlistamaan uudella kehitysaskeleella Rax-rekan aloittaessa liikennöinnin kesäkuussa 2021.

Rax-rekka on suunniteltu parantamaan KotiBox-menun parhaiden palojen saatavuutta entisestään kesäkuun alusta alkaen, sillä liikkuvan keittiön avulla tuotteita voidaan valmistaa myös ravintolaverkoston ulkopuolella.

Tällä hetkellä KotiBox-noutotilausvalikoima löytyy jo kaikista ketjun ravintoloista. Vaikka valikoimaan on nostettu buffetin suosittuja makuja, on tarjolle tuotu myös monia uudenlaisia tuotteita, joille erilainen tilausmuoto loi mahdollisuudet - kaikki KotiBox-menun annokset valmistetaan vasta tilauksesta, jolloin asiakas saa ruokansa aina uunituoreena ja vastavalmistettuna.

”Olemme iloisia siitä, kuinka asiakkaat ovat ottaneet uuden KotiBox-menumme vastaan. Noutotilaukset ovat kasvaneet viimeisen vuoden aikana hurjaa vauhtia, samoin kuin kotiinkuljetus Woltin ja Foodoran kautta. KotiBoxin osuus kohoaakin vilkkaimpiin kotiinkuljetusalueisiin kuuluvilla ravintoloilla jopa 40 prosenttiin kokonaismyynnistä. Tästä on nousemassa selkeästi toinen liiketoiminnan pilari saliruokailun rinnalle, vaikka meidät tunnetaankin perinteisesti nimenomaan pitkän historian omaavana buffetravintolana”, ketjujohtaja Sarita Lehtinen luonnehtii muutosta.


Suosion innoittamana kehitysaskeleita on otettu jo lisää ja kesällä Rax KotiBox kurvaa uusille urille ruokarekan kyydittämänä. Rax-ketjun ensimmäinen ravintola perustettiin vuonna 1994 Vaasaan ja siten myös rekan on luonnollista lähteä liikkeelle synnyinkaupungista. Rax-rekka avaa myyntikautensa kesäkuussa Vaasan Kivihaassa, minkä jälkeen rekka tulee palvelemaan asiakkaita muun muassa erilaisissa kaupunkitapahtumissa.

”Rax-rekan avulla saamme suositut pizzamme uusien yleisöjen äärelle. Olemme innoissamme tästä liikkuvasta palvelumallista, joka muotoutuu osuvaksi ratkaisuksi toritapahtumista aina opiskelijoiden vuosijuhlien jatkoillekin”, Lehtinen maalailee Rax-rekan monipuolisia mahdollisuuksia.

artikkelin avainsanat:
ravintolat Rax Rax KotiBox Rax-rekka ruoka