Universal Music
10:10 - 04.05.2021 / musiikki / Findance
Elokuulle siirretty Saaristo Open 2021 julkisti ohjelmistonsa: Teflon Brothers, Erika Vikman, Lauri Tähkä, Klamydia, Ellinoora...

Saaristo Open järjestetään tänä vuonna jälleen loppukesästä kaksipäiväisenä 27. -28.8., ja tuon kahden päivän ajan Kaarinassa Hovirinnan rannassa kuullaan upea kattaus kotimaisia kärkinimiä. Tapahtuman järjestävä Loud N' Live Promotions uskoo, että tapahtuma myös toteutuu parantuvan koronatilanteen ja sitä kautta myös tapahtumien rajoitusten helpottuessa.

“Loppukesä näyttää erittäin lupaavalta tapahtumien suhteen. Olemme tuotannon kanssa luottavaisin mielin sen suhteen, että pääsemme livemusiikin pariin jälleen elokuussa”, Promottori Kalle Keskinen kertoo ja jatkaa:

"Uskon, että ihmisillä on myös aika lailla patoutunut tarve päästä festivaaleille sekä tapaamaan toisiaan. Toivomme. että tänä vuonna hieman rajallisempana järjestettävä, mutta silti käsittääkseni Varsinais-Suomen tämän vuoden suurin tapahtuma Saaristo Open pystyy vastaamaan tähän tarpeeseen."

Jo ennakkoon ostetut kolmen päivän liput käyvät sellaisenaan myös uusille päiville. Koska tapahtuman pituus muuttui, aiemmin kolmen päivän lippunsa ostaneilla on mahdollista lunastaa itselleen tapahtuman ennakkoakkresta 20 euron arvoseteli, joka käy maksuvälineeksi tapahtuman ravintolapalveluissa sekä muissa valituissa myyntipisteissä. Arvoseteleitä vastaanottavat Saaristo Openin pisteet ilmoitetaan myöhemmin kaikkien tapahtuman palveluntarjoajien varmistuttua.

Jos uusi ajankohta ei kuitenkaan ole sopiva, voi liput palauttaa 11.6.2021 mennessä. Lippujen palautus onnistuu sen lippukaupan sivujen kautta, mistä lippu on ostettu. Pystyt valitsemaan myös palautuksen sijaan ostamasi lipun arvoisen lahjakortin käytettäväksi johonkin muuhun Loud N' Liven tapahtumaan.

Päiväkohtainen Saaristo Openin ohjelmisto on:

Perjantai

Teflon Brothers
Ellinoora
Klamydia
Vesala
Kaija Koo
Reino Nordin

Lauantai

Erika Vikman
J. Karjalainen
Happoradio
Michael Monroe
Lauri Tähkä
Elastinen

Päiväkohtaiset liput tulevat myyntiin perjantaina 7.5. klo 9.00. Liput Ticketmasterista ja Tiketistä.

Lippujen hinnat:

Peruslippu
1 pv 59€
2 pv 99€

Silver
1 pv 99€
2 pv 139€

Gold
1 pv 139€
2 pv 179€

Lisätiedot eri lipputyypeistä löytyvät lippujen myyntipisteistä.