G-Powered
20:10 - 30.04.2021 / musiikki / Findance
G-Powered ja Worship Front julkaisivat uuden singlen Juhlat - Kimmo Korpela kertoo biisin synnystä

G-Powered ja Worship Front ovat julkaisseet uuden singlen Juhlat.

Findance.com tavoitti G-Poweredin Kimmo Korpelan kertomaan uutuudesta:

- Biisi kertoo parhaista mahdollisista juhlista, joihin jokainen on kutsuttu ja joista ketään ei haluta jättää ulkopuolelle. Juhlista, joissa jokainen voi kokea olevansa tervetullut, arvostettu ja rakastettu. Juhlista, joissa todella viihdytään. Tervetuloa mukaan näihin juhliin!

- Tykkään biisin vaihteluista ja siitä, että välillä mennään kovaa ja välillä rauhoitutaan. Rodrigo Campoksen vahva laulutulkinta antaa biisille mahtavan tunnelman joka nousee edelleen loppua kohti huipentuen Johanna Bågmanin hienon C-osan kautta Johannan ja Rodrigon duettoon.

Kuinka biisi sai alkunsa ja mitä on luvassa seuraavaksi?

- Pitkän tauon jälkeen viime jouluna innostuin uudelleen musan tekemisestä ja lähetin pienen demon uusista soundeista Mikko Mertaselle. Mikko on ollut vahvasti vaikuttamassa G-Poweredin taustamelodioihin yhtyeen alkuajoista asti ja soittanut mm. pianot yli miljoona striimausta Spotifyssa saaneelle Lähelläsi Sun -kappaleelle. Paluupostissa Mikko lähettikin demon omasta kappaleestaan, jonka nimi oli Juhlat. Sytyin kappaleesta heti ja sain luvan tuottaa siihen uudet soundit. Tästä biisistä lähti käyntiin yhteistyö G-Powered & Worship Front, jonka tuloksena on nyt kaksi biisiä julkaistu ja kolmas biisi on hyvässä tuotantovauhdissa! Kyseessä on pitkästä aikaa englanninkielinen biisi. Tämä on selvästi trendi, koska Choralekin julkaisi juuri upean biisin englanninkielellä!

Kuuntele biisi Spotifyssa ja katso lyriikkavideo YouTubessa: