Universal Music
22:10 - 30.04.2021 / musiikki / Findance
Billie Eilish julkaisi uuden singlen Your Power - kolmas näyte tulevalta albumilta Happier Than Ever

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Billie Eilish julkaisee 30. heinäkuuta odotetun toisen studioalbuminsa Happier Than Ever. 16 kappaletta sisältävän kokonaisuuden Eilish on edellisen levyn tapaan kirjoittanut, säveltänyt ja tuottanut täysin kahdestaan veljensä FINNEASin kanssa.

Albumilta on juuri julkaistu sen kolmas single Your Power. Kappaleen pehmeä, akustinen tuotanto antaa tilaa Billien sykähdyttävän upealle ja herkälle tulkinnalle. Kauniille singlelle julkaistiin myös artistin itsensä ohjaama musiikkivideo, jonka voi katsoa artikkelin alla.

”Tämä albumi on lempiasiani, mitä olen koskaan luonut ja olen niin innoissani ja hermostunut ja MALTTAMATON, että pääsette kuulemaan sen. En voi edes sanoin kuvailla. En ole koskaan tuntenut yhtä paljon rakkautta projektia kohtaan. Toivottavasti tunne välittyy”, Eillish kertoo innokkaana Instagramissa.

Billie Eilishin debyyttilevy WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? oli vuoden 2019 myydyin albumi Suomessa ja vuosikymmenen myydyin debyyttialbumi Pohjois-Amerikassa. Levy toi pop-ilmiölle historialliset viisi Grammy-palkintoa. Suomessa albumia on kuunneltu viisinkertaiseen platinaan oikeuttavat 105 miljoonaa kertaa ja bad guy -singlen striimit ovat ylittäneet seitsenkertaisen platinarajan. Apple TV+ -palvelussa julkaistiin helmikuussa menestysalbumin kulisseihin kurkistava, palkitun R.J. Cutlerin ohjaama dokumenttielokuva Billie Eilish: The World’s A Little Blurry. Kehuttu filmi tarjoaa intiimin katsauksen poikkeuksellisen 17-vuotiaan elämään, joka navigoi elämäänsä kiertueella, lavalla ja kotonaan perheensä kanssa samalla, kun hän kirjoittaa, äänittää ja julkaisee debyyttialbuminsa.


19-vuotias Eilish on julkaissut ensimmäisen albuminsa jälkeen muun muassa tulevan James Bond -elokuvan tunnuskappaleen No Time To Die sekä Suomessa tuplaplatinaa striimanneen everything i wanted -singlen. Kappaleet toivat artistille kaksi uutta Grammy-palkintoa kategorioissa Record of the Year ja Best Song Written For Visual Media. Billien viimeisin single on marraskuussa julkaistu Therefore I Am, joka nousi julkaisupäivänään Suomen Spotifyn ykköseksi ja on ylittänyt täällä platinarajan. Tammikuussa Eilish yhdisti voimansa espanjalaistähti ROSALÍAn kanssa kappaleella Lo Vas A Olvidar, jolla amerikkalaistähti laulaa espanjaksi.Happier Than Ever -kappalelista:

01. Getting Older
02. I Didn’t Change My Number
03. Billie Bossa Nova
04. my future
05. Oxytocin

06. GOLDWING
07. Lost Cause
08. Halley’s Comet
09. Not My Responsibility
10. OverHeated

11. Everybody Dies
12. Your Power
13. NDA
14. Therefore I Am
15. Happier Than Ever
16. Male Fantasy

Katso Your Power -video alla:

artikkelin avainsanat:
Billie Eilish Happier Than Ever Your Power