Artio
12:10 - 30.04.2021 / viihde / Findance
Artio-taidegalleria avataan tänään - sovelluksella voi myös sovittaa taidetta omalle seinälle AR-ominaisuuden avulla

Artio toivottaa kaikki taiteen ystävät tervetulleeksi maailman suurimman taidegallerian avajaisiin vappuaattona 30.4.2021 klo 15.00.

Taidegallerian avajaisissa on taidetta kaikkien kukkarolle ja moneen makuun. Ensimmäinen kattaus sisältää kymmeniä taiteilijoita ja satoja teoksia. Avajaisissa on esillä lukuisia teoksia myös hyvin arvostetuilta tekijöiltä, kuten taidemaalarit Navitrolla, Sampsa Sarparanta ja Maya Rygaard. Galleriasta löytyy myös veistoksia sekä valokuvia. Edellä mainituista mainittakoon mm. keramiikkataiteilija Javier Torres sekä valokuvaajat Vesa Aaltonen ja Kari Hakli.

Näyttelyyn on vapaa pääsy, eikä näyttelyssä tarvita kasvomaskia tai edes turvavälejä, koska näyttely on vapaa kaikilta tartuntavaaroilta. Näyttely on sinun älylaitteessasi ja löydät sen App Storesta tai Play Kaupasta hakusanalla Artio ART. Applikaatiossa voit sovittaa haluamaasi taidetta suoraan omalle seinälle AR-ominaisuuden avulla. Halutessasi voit myös hankkia teoksia galleriasta suoraan applikaation kautta.

Artio applikaatio on tuotettu pro bono -periaatteella yhteistyössä taiteilijoiden, galleristien ja taidekeräilijöiden kanssa ja luotu taitelijoiden tueksi sekä taiteen ja kulttuurin edistämiseksi.