Alamy / AOP
07:10 - 19.04.2021 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 16 / 2020 - mm. uusi fantasiasarja Varjo ja riipus

Netflix -uutuudet tällä viikolla:

20.4.

Jay and Silent Bob Reboot (USA 2019, komedia)

Tähtien täyttämässä pössyttelykomedian jatko-osassa Jay ja Silent Bob matkaavat mantereen poikki sabotoidakseen heihin perustuvan Hollywood-elokuvan uusioversion.

Playing with Fire (USA 2019, komedia)

Machoileva savuhyppääjä Jake aiheuttaa koomista hämminkiä sankarillisten kovanaamojen keskuudessa ottaessaan kolme keppostelevaa orpoa asumaan paloasemalle.

21.4.

Leipää, rakkautta ja unelmia (italialainen komediaelokuva)

Rauhalliseen kylään siirretty keski-ikäinen poliisipäällikkö ihastuu paikalliseen kaunottareen – mutta niin ihastuu myös hänen ujo alaisensa.

Paikka nuorelle miehelle (italialainen draamaelokuva)

Nuori Domenico lähtee töihin Milanoon auttaakseen vanhempiaan taloudellisesti. Hän aloittaa uransa sieluttoman jättiyrityksen alimmalta portaalta.

Bar Giuseppe (italialainen draamaelokuva)

Leskimiehen ja hänen ravintolassaan työskentelevän nuoren afrikkalaisen maahanmuuttajanaisen suhteesta syntyy väkivaltaan johtava skandaali pienessä italialaiskylässä.

Rahattomia miljonäärejä (italialainen romanttinen komedia)

Pettymyksen tuottanut kuherruskuukausi ja ikävä onnettomuus mullistavat kahden vastavihityn pariskunnan elämän Dino Rosin trilogian viimeisessä luvussa.

Lauran häät (italialainen draamaelokuva)

Nuoren italialaisnaisen ja afrikkalaisopiskelijan välille puhkeaa rakkaus, mutta naisen perheen paheksunta ja eräs salaisuus uhkaavat repiä rakastavaiset erilleen.

Verta asfaltilla (italialainen toimintatrilleri)

Palkkatappaja joutuu maksamaan kovan hinnan siitä, että yritti jättää mafian, ja ryhtyy suunnittelemaan kostoa entisille pomoilleen.

Totò, tupla vai kuitti? (italialainen komediaelokuva)

Pennitön aristokraatti päättää osallistua TV-visailuun voidakseen auttaa tytärtään häävalmisteluissa. Kaksi gangsteria kiinnostuu hänestä, ja siitäkös soppa syntyy.

Äidin päivä (italialainen draamaelokuva)

Palermoon saapuu paljon pakolaisia, jolloin kunnanvaltuutettu tarjoutuu ottamaan satojen lasten virallisen huoltajuuden itselleen. Elokuva on tositarinan innoittama.

Zero (italialainen scifi-sarja)

Ujolla teinipojalla on kyky muuttua näkymättömäksi. Hänen täytyy unohtaa taiteelliset haaveensa ja saada voima hallintaansa voidakseen puolustaa asuinaluettaan.


22.4.

David Attenborough: Luonnon lumoavat värit (dokumenttisarja)

Innovatiivista teknologiaa hyödyntävä dokumenttisarja tarjoaa tuoretta näkökulmaa siihen, kuinka eläimet käyttävät värejä selviytyäkseen ja menestyäkseen luonnossa.

HOMUNCULUS (japanilainen psykologinen trillerielokuva)

Todellisuus ja illuusio sekoittuvat, kun muistinsa menettänyt koditon mies kykenee kokeellisen toimenpiteen jälkeen näkemään ihmisten syvimmät traumat.

Let's Fight Ghost (thaimaalainen romanttinen komediasarja)

Lääketieteen opiskelija yrittää pistää rahoiksi yliluonnollisilla kyvyillään taistelemalla haamuja vastaan, mutta harhailevan sielun myötä peliin astuukin Amor.

Searching For Sheela (dokumentti)

Pahamaineisen Rajneesh-liikkeen entinen edustaja Ma Anand Sheela palaa Intiaan vuosikymmenten jälkeen haastattelukiertueelle, jota odottavat sekä toimittajat että fanit.

Stowaway (saksalainen scifi-trillerielokuva)

Marsiin matkaava kolmen hengen miehistö joutuu mahdottoman valinnan eteen, kun salamatkustaja saattaa heidät kaikki vaaraan.


23.4.

Varjo ja riipus (fantasiasarja - 1. tuotantokausi)

Pimeyden voimat punovat juoniaan kartantekijä Alina Starkovia vastaan. Orpotytön hämmästyttävällä voimalla on mahti muuttaa sodan runteleman maailman kohtalo.

24.4.

Varjo ja riipus – The Afterparty

Netflixin Varjo ja riipus -sarjan tähdet puhuvat ohjelman upeista taistelukohtauksista, vastaavat fanien kysymyksiin ja osallistuvat Armeija vs. Varikset -tietokilpaan.