Alamy / AOP
22:10 - 17.04.2021 / viihde / Findance
Silvoplee, Yes yes yes ja Frantsilan kehäkukka ovat Suomen parhaat kasvisravintolat

Toptaste on järjestänyt kyselyn Suomen parhaasta kasvisravintolasta.

Alla kymmenen kärki:

1. Kasvisravintola Silvoplee

Kasvisravintola Silvoplee tarjoilee herkullista, tuoretta, terveellistä sekä suurimmaksi osaksi gluteenitonta kasvis- ja raakaruokaa.

Toinen linja 3, 00530 Helsinki

2. Yes yes yes

Yes yes yes on kasvisravintola, jossa tarjoillaan herkullisia kasvisannoksia. Kaikki annokset on muokattavissa vegaanisiksi.

Iso Roobertinkatu 1, 00120 Helsinki

3. Frantsilan kehäkukka

Frantsilan Kehäkukka on Hämeenkyrön suosituin matkailukohde. Kehäkukan suolaiset kasvisleivonnaiset ja ihanat luomumarjapiiraat nautittuna haudutetun yrttiteen tai kahvin kera houkuttelevat herkkusuita ympäri vuoden.

Yrjö-Koskisentie 1, 39100 Hämeenkyrö

4. Gopal

Kasvisravintola Gopal on toiminut Tampereen Tammelassa vuodesta 1997 lähtien. He tarjoilevat monipuolista, intialaisittain maustettua kasvisruokaa, joka valmistetaan alusta asti itse tuoreista raaka-aineista.

Ilmarinkatu 16, 33500 Tampere

Kuninkaankatu 15, 33210 Tampere

5. Anne's Vege

Anne's Vege syntyi rakkaudesta kasvisruokaan ja siitä ideasta, että kasvisten lisääminen lautaselle on kiistatta terveysteko. Annokset tarjoillaan valmiiksi koottuina Take Away -astioissa, sekä paikan päällä lautasannoksina.

Kauppakeskus Ainoa 2.krs

Tapionaukio 4, 02100 Espoo

6. Kuori

Ravintola Kuori tarjoilee tuoretta, innovatiivista kasvisruokaa tunnelmallisessa miljöössä. Ravintola on luonut 60-luvun kivijalkaan vehreän keitaan, jossa on sopivassa suhteessa rosoa ja silmiä hivelevää kauneutta.

Hämeenkatu 8, 20500 TURKU

7. Hügge

Ravintola Hüggen laadukkaiden ja puhtaiden raaka-aineiden ympärille rakentuva makumaailma on koostettu hurmaavalla periaatteella – kasvisruokaa kaikille. Hüggen inspiroiva miljöö on jo itsessään visuaalinen kokemus ja pöytään saapuvat annokset niin kauniita, että niitä on melkein mahdoton olla kuvaamatta!

Kauppatorin Monitori, Aurakatu 8, 20100 Turku

8. Pöllöwaari

Ravintola Pöllöwaarista löydät viimeistellyt annokset, sesonginmukaiset raaka-aineet sekä kiehtovat, yllätykselliset makumatkat.

Yliopistonkatu 23, 40100 Jyväskylä

9. Fafas

Fafa’s on vuodesta 2011 lähtien toiminut ravintolaketju, jonka kasvispainotteisen ruokalistan kulmakivinä toimivat täytetyt pitaleivät ja tuoreet salaatit.

Fafas ravintoloita löytyy ympäri Suomea.

10. Kasvisravintola Katriina

Kasvisravintola Katriina on moderni vegaaniravintola, joka valmistaa joka päivä ruoat sekä sämpylät alusta alkaen sesongin raaka-aineista ja tietenkin ilman lisäaineita.

Kauppakatu 11, 40100 Jyväskylä