MR-Film / Endor Productions / Petro Domenigg
06:10 - 18.04.2021 / tv-sarjat / Findance
Yle Areena tänään: dekkarisarja Verta Wienissä alkaa

Yle Areena on aloittanut uuden brittiläis-itävaltalaisen sarjan Verta Wienissä (Vienna Blood).

Ensimmäinen tuotantokausi on tänään katsottavissa Yle Areenassa kokonaisuudessaan. Lisäksi sarjaa voi seurata Yle TV1 -kanavalla sunnuntaisin klo 21.55.

1900-luvun alun Wieniin sijoittuva dekkarisarja yhdistää kaksi erilaista ihmistä ja maailmaa. Sarja perustuu kliinisen psykologian alalla toimivan Frank Tallisin dekkareihin.

Nuori lääkäri, Max Liebermann etsii vasta paikkaansa sovinnaisessa maailmassa. Hän on avoin kaikelle uudelle ja on imenyt itseensä vaikutteita psykiatrian professori Sigmund Freudin käänteentekevistä opeista, joille perinteinen lääketiede vielä nyrpistää nenää.

Pankkiiriperheen poika kiinnostuu poliisityöstä. Hän uskoo, että uhrista ja epäillystä voidaan ymmärtää paljon pelkästään ihmisen eleitä ja olemusta tarkkailemalla. Ja niin surkean poliisin maineessa oleva komisario Oskar Rheinhardt Wienin poliisista saa hänet ristikseen – tarkkailijaksi merkillisessä murhajutussa.

Kuinka tuntematon nainen on voinut tehdä itsemurhan sisältä päin lukitussa huoneessa, kun aseesta ei löydy jälkeäkään? Yllättäen yhteinen sävel alkaa löytyä Maxin ja Oskarin välillä, ehkä siksi, että elämä ei ole antanut valinnan mahdollisuuksia kummallekaan. Tuleeko heistä pitemmän päälle toimiva työpari, vai teilataanko heidät julkisesti sovinnaisuuden nimissä?


Pääosissa nähdään Matthew Beard (Max) ja Jürgen Maurer (Oskar).

Katso traileri alla: