Varte Oy
16:10 - 17.04.2021 / viihde / Findance
Stig ja rakennusalan yritys Varte Oy yhteistyöhön

Rakennusalan yritys Varte Oy on tehnyt yhteistyösopimuksen Warner Music Finland Oy:n artisti Stigin kanssa. Yhteistyön tavoitteena on kasvattaa Varten tunnettavuutta suomalaisena talonrakennusalan perheyrityksenä.

- Varten isoja arvoja ovat kumppanuus ja luotettavuus, joiden ydin ovat oma henkilöstö, asiakkaat ja sidosryhmät. Rakennamme yhteistyössä ja teemme sen, minkä lupaamme. Yrityksen kasvaessa entisestään haluamme kasvattaa myös Varten tunnettavuutta. Yhdessä tekemisen rento henki vie meitä eteenpäin ja mielestämme Stig sopii siihen olemuksellaan ja positiivisuudellaan täydellisesti, kertoo Varten markkinointipäällikkö Katja Raninen.

- Yhteistyö sai alkunsa, kun pyysimme Stigin mukaan Varte-yhtiöiden kesäpäiville 2021 esiintyjäksi. Hyvässä hengessä käytyjen neuvottelujen pohjalta kypsyi ajatus isommasta ja pidemmästä yhteistyöstä. Talven aikana on soviteltu Stigille Varten haalareita ja nyt pääsemme tekemään yhdessä töitä, jatkaa sopimuksesta tyytyväinen Raninen.

- Oli kunnia saada kutsu, ja myös mielenkiintoista päästä tekemään rakennusalan yrityksen kanssa yhteistyötä. Varte vaikutti sopivan rennolta ja mukavalta talonrakennusyritykseltä. Yhteistyö oli helppo aloittaa, vaikka rakennusalan tuntemusta ei itselläni olekaan, kertoo Stig.


- Totesimme, että Stigin artisti-julkisuuskuvassa ja Varten taustassa on paljon yhtäläisyyksiä. Niin Stig kuin Vartekin ovat ylpeitä omasta tekemisestään, mutta ovat samalla yhtä lailla myös suomalaisen rentoja ja vaatimattomia. Uskomme, että yhteistyö Stigin kanssa näkyy positiivisena yhtiön julkisuuskuvana ulospäin ja rakentaa toisaalta meidän henkilöstömme yhteishenkeä yhtiön sisällä – hoidetaan hommat rennosti mutta hyvin. Mukavaa kun saatiin mies meille kunniavartelaiseksi, kertoo perheyrityksen varatoimitusjohtaja Harri Koho.

Varten ja Stigin yhteistyötä voi seurata Varten sosiaalisen median kanavista seuraavan 12 kuukauden ajan.

Oletko menossa Jysäreille tai innostaako ysärimusa muuten? Jysäri 2024 -esiintyjät nyt soittolistalla! Klikkaa Spotify-soittolistaan!

artikkelin avainsanat:
Stig Varte