HBO Nordic
20:10 - 12.04.2021 / tv-sarjat / Findance
HBO Nordic tänään: uusi scifi-sarja The Nevers starttasi

Uusi kuusiosainen HBO-scifidraamasarja The Nevers saa ensi-iltansa huhtikuussa HBO Nordic -suoratoistopalvelussa.

Viktoriaanisen aikakauden viimeisinä vuosina Lontoota piinaavat niin kutsutut Kosketetut. He ovat ihmisiä, enimmäkseen naisia, joilla puhkeaa yllättäen epätavallisia kykyjä – jotkut hurmaavia, toiset hyvin häiritseviä. Kosketettuihin kuuluvat Amalia True (Laura Donnelly), salaperäinen leski, jolla on nopeat nyrkit, sekä Penance Adair (Ann Skelly), nerokas nuori keksijä. Molemmat ovat uuden alaluokan sankareita, jotka tarjoavat Kosketetuille kodin samalla kun taistelevat tehdäkseen tilaa heille, joille ei tuntemissamme historiankirjoissa ole sijaa.

Uutuussarjassa näyttelevät myös Olivia Williams, James Norton, Tom Riley, Rochelle Neil, Eleanor Tomlinson, Amy Manson, Pip Torrens, Denis O'Hare, Zackary Momoh, Elizabeth Berrington, Kiran Sawar, Anna Devlin, Viola Prettejohn, Ella Smith, Nick Frost ja Ben Chaplin.

The Nevers on Joss Whedonin (Buffy, vampyyrintappaja; The Avengers) luoma. Hänen lisäkseen vastaavina tuottajina toimivat Bernadette Caulfield, Ilene S. Landress, Doug Petrie, Jane Espenson ja Philippa Goslett.

Katso traileri alla: