Pixabay
10:10 - 09.04.2021 / musiikki / Findance
Saaristo Open 2021 siirtyy elokuun viimeiselle viikonlopulle

Kesäkuulle suunniteltu Saaristo Open järjestetäänkin elokuun viimeisenä viikonloppuna 27. - 28. elokuuta.

”Kävimme illalla tuotannon kanssa asioita läpi ja päätimme toistamiseen siirtää Saaristo Openin päätösfestariksi elokuun loppuun”, tapahtuman promoottori Kalle Keskinen kertoo.

Viime kesän suurimpiin tapahtumiin lukeutuva Saaristo Open järjestettiin aluehallintoviraston ohjeistuksilla ja noudattaen tarkasti turvallisuustoimia. Kaikille lipun ostaneille oli tarjolla kasvomaski, riittävästi käsidesipisteitä sekä vesipisteitä, joissa oli käsienpesumahdollisuus. Festivaalin laajojen terveysturvallisuustoimien johdosta tartuntaketjuja ei tullut.

"Uskomme vahvasti, että pääsemme tänä kesänä nauttimaan livemusiikista Suomen upeassa kesässä. Tapahtumassa tullaan jälleen käyttämään viime kesänä hyväksi todettuja turvallisuustoimia."

Kaikki jo ostetut liput käyvät sellaisenaan elokuulle siirrettyyn festivaaliin. Säästämällä lippusi elokuulle saat etuja muun muassa myyntikojuihin. Tarkemmat infot eduista tiedotetaan Saaristo Openin nettisivuilla.

Jos uusi ajankohta ei kuitenkaan ole sopiva, lippujen palautus onnistuu sen lippukaupan sivujen kautta, mistä lippu on ostettu. Palautus onnistuu perjantaihin 11.6.2021 saakka.

Kaarinassa, Hovirinnan rannassa järjestettävän tapahtuman ohjelmisto pyritään julkaisemaan kokonaisuudessaan mahdollisimman pian.


Nyt myynnissä olevat lippujen hinnat:

2 päivän liput:
Normaali pääsylippu 99€
Silver VIP 139€
Gold VIP 179€
Ennakkoliput ovat saatavilla Ticketmasterista ja Tiketistä.