Adult Swim
12:10 - 08.04.2021 / tv-sarjat / Findance
HBO Nordic esittää yksinoikeudella Rick and Morty -sarjan 5. tuotantokauden

Sekopäisen tiedemiehen ja hänen epävarman lapsenlapsensa seikkailuja seuraava Adult Swim -animaatiosarja Rick and Morty jatkuu uusin jaksoin.

Emmy-palkitun hittisarjan 5. tuotantokausi saa ensi-iltansa 21.6. maanantaina yksinoikeudella HBO Nordic -suoratoistopalvelussa.

Rick and Morty on palkittu animaatiosarja, jonka puolen tunnin mittaisissa jaksoissa seurataan nerokasta sosiopaattitiedemiestä, joka raahaa arkaa lapsenlastaan mukanaan järjettömän vaarallisiin seikkailuihin ympäri universumin. Tiedemies Rick Sanchez asuu tyttärensä Bethin perheen kanssa ja sotkee jatkuvasti hänet, vävynsä Jerryn sekä lapsenlapsensa Summerin ja Mortyn mukaan galaksienvälisiin tempauksiinsa.

Rick and Mortyn rooleissa ovat Justin Roiland (Solar Opposites), Sarah Chalke (Firefly Lane), Chris Parnell (Saturday Night Live) ja Spencer Grammer (Greek). Sarjan ovat luoneet Dan Harmon (Community) ja Roiland, jotka molemmat toimivat myös vastaavina tuottajina.


20.6. sunnuntaina vietetään Rick and Morty -päivää, jolloin sarjan faneille on uuden kauden kunniaksi tarjolla yllätyksiä ja paljon uutta katsottavaa, kuten ennakkomaistiaisia tulevasta tuotantokaudesta ja materiaalia kulissien takaa.

Rick and Mortyn 5. kausi (10 x 23 min) saa ensi-iltansa 21.6. maanantaina. Sarjan kaudet 1–4 ovat nyt katsottavissa HBO Nordicilla.

Kaksimieliset suomalaiset ansaitsevat oman Spotify-soittolistansa! - vanha Portion Boys, Petri Nygård, DJ Jorma... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!