Sony
08:10 - 07.04.2021 / pelit / Findance
Huhtikuun 2021 ilmaiset PlayStation Plus -pelit nyt ladattavissa - mm. Days Gone ja Zombie Army 4: Dead War

Maksullisen PlayStation Plus -palvelun tilaajille on tarjollaan jälleen uusia ilmaispelejä.

3. toukokuuta asti ladattavissa ovat:

Oddworld: Soulstorm - PS5

Suoraan vuoden 2014 Oddworld: New ‘N’ Tasty -pelin tapahtumien jälkeiseen aikaan sijoittuva Oddworld: Soulstorm on toinen peli Aben uudessa sankarieepoksessa.

Abe on käynyt läpi muodonmuutoksen – tietämättömästä mudokon-poloisesta, joka oli jäämässä glukkonien megakorporaation koneiston hampaisiin, on tullut yllättävä sankari, joka valaa toivoa kansansa keskuuteen.

Days Gone - PS4

Riittävätkö taitosi, ja hermosi, selviytymään hajonneen maailman kauhuista tässä avoimen maailman toimintaseikkailussa?

Astu entisen lainsuojattoman prätkäjätkän, Deacon St. Johnin, mudan likaamiin kenkiin, kun tämä palkkionmetsästäjä yrittää löytää syyn elää kuoleman ympäröimässä maassa. Etsi hylätyistä asutuksista tarvikkeita, joilla voit valmistaa arvokkaita esineitä ja aseita, tai kokeile onneasi muiden eloonjääneiden kanssa käymällä reilua kauppaa... tai omaksu hieman väkivaltaisempi ote.

Ihmiskunta on maailmanlaajuisen pandemian ja friikkeinä tunnettujen villien olentojen hävittämä, joten jokainen tekemäsi virhe saattaa olla viimeinen, kun yrität luoda uuden elämän Luoteis-Yhdysvaltojen vihamielisellä aavikolla.

Zombie Army 4: Dead War - PS4

Hitlerin joukot palaavat tässä Sniper Elite 4:n tekijöiden selkäpiitä karmivassa ampumapelissä! Järkyttäviä yliluonnollisia vihollisia, eeppisiä aseita ja piinaava uusi 1–4 pelaajan kampanja, jossa yrität pelastaa ihmiskunnan zombiemaailmanlopulta 1940-luvun Euroopassa!

Vastarintataistelijat ovat päihittäneet Zombie-Hitlerin ja lähettäneet hänet helvetin syövereihin – mutta kuolleet nousevat jälleen nälkäisempinä kuin koskaan! Jatka Zombie Army -trilogian toisenlaisen historian pelaamista valtavissa uusissa tasoissa, jotka vievät Survivor Brigaden muun muassa Italiaan!

Koe genrerajoja rikkova ballistiikka, rakenna omanlaisia tappokoneita ja valjasta tulen, salamien ja jumalallisen olemuksen voimat, kun päivität aseitasi ja taistelet kuolleita vastaan. Revi kimppuusi hyökkäävät zombiet kappaleiksi tehostetussa lähitaistelussa ja lihat luista erottelevilla iskuilla!

Katso esittelyvideo alla: