Jussi Määttä / PicFactor Oy
04:10 - 08.04.2021 / viihde / Findance
Jukka Rintala, Paola Suhonen ja Sasu Kauppi loivat modernin arkkuliinamalliston Peaceful-hautauspalvelulle

Peaceful-malliston arkkuliinojen takana ovat suunnittelijat Paola Suhonen (kuvassa Ikuinen Rakkaus), Jukka Rintala ja Sasu Kauppi.

Mallistosta löytyy sekä rohkeita että klassisen kauniita arkkuliinoja. Suunnittelijoiden kuosit löytyvät lisäksi tuhkauurnista ja adressimallistosta. Tuotekokonaisuuteen kuuluvat myös ympäristöystävälliset arkut.

”Haluamme modernisoida hautauspalvelukulttuuria tarjoamalla kuluttajille ennennäkemättömän ja ekologisen vaihtoehdon.”, kertoo Peaceful-yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Anna Karvosenoja.

Peacefulin tuhkahautauspalvelussa yhdistyvät asiakaslähtöinen ja kokonaisvaltainen hautauspalvelu verkossa sekä ainutlaatuiset Peaceful-tuotteet. Kaikki yrityksen tuotteet on valmistettu eettisistä luonnonmateriaaleista tai kestävistä kierrätysmateriaaleista.

Jokaisella meillä tulisi olla mahdollisuus saada kauniit ja persoonalliset hautajaiset. Uniikin arkkuliinan ja arkun yhdistelmällä tämä on mahdollista.


Anna Karvosenojan idea modernista hautauspalvelusta syntyi Hailuodossa:

”Ystäväni sairastui parantumattomaan rintasyöpään. Saimme ajatuksen mennä koemakaamaan hautapaikkoja Hailuodon hautausmaalle. Mietimme yhdessä, millaiset hautajaiset haluaisimme ja pohdimme, miten hautajaisissa saisi näkyville ihmisen oman persoonan. Tuosta hetkestä syntyi idea uudenlaiseen hautauspalveluun.”