Pixabay
22:10 - 07.04.2021 / viihde / Findance
Lipton Earl Grey on suomalaisten suosikkitee

Toptaste on selvittänyt suomalaisten mielestä parhaan teemerkin.

Alla kyselyn TOP10:

1. Lipton Earl grey

Maustettu musta tee bergamottiaromilla. Hienovaraisen voimakas ja aromirikas bergamotilla maustettu musta tee.

2. Nordqvist Tiikerin päiväuni

Herkullinen tiikeriklassikko jo vuosien takaa. Pehmeää hunajaa sekä raikkaita mustaseljan ja kvittenin aromeja.

3. Clipper Sitruuna-inkivääri

Virkistävä ja kirpeä sitruunainen tee, jossa mukana potkua antamassa inkivääriä. Mukana teessä tujaus makua antavaa lakritsinjuurta, joka avittaa mm. ruuansulatusta.


4. Clipper Vihreä chai

Kevyt ja virkistävä vihreä tee huolellisesti sekoitettuna perinteisen Intialaisen Chai teen ainesosiin: lämmittävä kaneli, kardemumma, sekä neilikka.

5. Forsman Luomu appelsiini

Mustan Appelsiiniteen makuelämyksen takana ovat appelsiinin kuoripalat ja appelsiiniöljy. Aistikas tuoksu korostuu erityisesti eteerisen appelsiiniöljyn kautta.

6. Forsman Russia samovar blend

Samovar Blend mustan teen sekoitukseen kuuluu hedelmäinen sekoitus ananas-, papaija- ja appelsiinin paloja. Tämän lisäksi tämä lievästi kofeiinipitoinen musta teemme sisältää saflorin kukkia ja tietenkin kvitteniä, jotka mahdollistavat tämän teeseoksen makunystyröitä hellästi hivelevän kokonaisuuden.

7. Eloments Egyptian mint vitamiinitee

Eloments Egyptian Mint on kofeiiniton yrttitee, jossa on Egyptin piparminttua ja viherminttua, joita kasvatetaan kirkkaassa autiomaan auringonpaisteessa. Minttu on hyvä, puhdistava ainesosa, joka voi auttaa ruoansulatuksessa. Tämän lisäksi teessä on muita luomuainesosia.


8. Pukka Lean Matcha Green

Matcha on hienoksi jauhettua vihreää teetä, jota on käytetty perinteisesti osana teeseremoniaa ja buddhalaismunkkien meditaatioharjoituksia. Lämpimän mausteista makua antavat kaneli, inkivääri, fenkoli ja mustapippuri.

9. Pukka Vanilla chai

Tämä tee sisältää mahtavia mausteita mm. inkivääriä, lakritsinjuurta, kardemummaa, fenkolinsiementä, viettelevää vaniljaa sekä antioksidanttisesti vaikuttavaa kanelia, joka mm. edistää ruuansulatusta, tasapainottaa sokeriaineenvaihduntaa ja on myös hyväksi hermostolle, iholle sekä sydänterveydelle.

10. Théhuone Earl grey Blueflower

Kevyesti mausteinen musta lehtitee ruiskaunokin ja sinimalvan kukkasilla sekä aromikkaalla bergamottuutteella.